rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Emulatory

Reply

Narzędzia wątku
Old 19-gie Wrz 2008, 20:35
Członek grupy

Default Emulatory

im Szukam pracy Xbox, Xbox 360, PS3 oraz emulatory (nie wszystkie w jednym). Czy ktoś wie gdzie mogę je.
Old 19-gie Wrz 2008, 20:59
Grupa dawcy

Default Emulatory

Nie dźwięku zbanalizowany ale czy próbował Ebay lub Craigs listy? Chociaż sądzę masz, czasami oczywiste jest pomijane ...........
Old 19-gie Wrz 2008, 21:10
Grupa dawcy

Default Emulatory

Emulacja tych konsol jest daleko poza możliwości nowoczesnej komputera. Używają specjalistyczne komponenty i nowoczesny komputer będzie miał trudności emulacji nic nawet do ostatniego pokolenia.

Więc odpowiedź brzmi "nie istnieje". Zakup konsoli w serwisie eBay.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20-te Wrz 2008, 11:04
Grupa dawcy

Default Emulatory

Arnt Emulatory nielegalne, ponieważ używają Pirackie BIOS z konsol sami? Jestem pewien, że są one chronione przez prawo kopię ustawowych nie pozwalając im, jakie mają być podjęte bez zgody. Plus Emulacja ma jak coś mocniejszego niż 10x, co stara się naśladować.

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 20-te Wrz 2008, 14:02
Grupa dawcy

Default Emulatory

Nie, emulatory są napisane od nowa, nie używać niczego z oryginalnej konsoli.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 20-te Wrz 2008, 21:55
Grupa dawcy

Default Emulatory

look up PS2 Emulatory. konieczność BIOS od PS2 sama. jedynym prawnym sposobem jest przez skomplikowany proces wyodrębniania z PS2 i oddanie go w emulatorze. Jedyny problem to, że można korzystać z PS2 cant anymore. Dodatkowo, do gier, nie należy nielegalnie pobierać je na swój dysk twardy do pracy z emulatora?
Old 20-te Wrz 2008, 22:44
Grupa dawcy

Default Emulatory

Hmm, nie wiedziałem tego. To nie wydaje się w przypadku wszelkich innych, jednak nowszych emulacji konsol i tak jest dość skomplikowane.

Oni mają wiele legalnych zastosowań - na przykład, badania Homebrew aplikacji (byłoby wielką PSP dla deweloperów, szczególnie!. Ale tak, pobieranie gier jest nielegalne w USA, jeśli nie masz oryginału, i nie jestem Pamiętaj o Wielkiej Brytanii.

Niemniej jednak, kwestia jest nadal ważna i odpowiada bez uzyskiwania na to terytorium. Ludzie często traktują trochę jak konsole do komputerów - są one swego rodzaju, ale ich sprzęt nie jest jeszcze zamknięta. Często zdarza się, że inne konsole emulują nawzajem znacznie lepiej, PS3 robi PS2 tytuły zarówno za pośrednictwem oprogramowania i sprzętu w jednym z przykładów, PSP PS1 nazwach robi, mimo że nie jest potężnym z konsoli (i PS1 zrobił wiele: dodatkowego wektora stuff i dekompresji na CPU) innego.
Old 21 października 2008, 12:50
Grupa dawcy

Default Emulatory

Emulacja legalności: Emulacja tylko prawną, jeśli już własne oryginalne gry. Nie jestem pewien, ale jeśli już własną grę wtedy, tylko wtedy, gdy gra nie robi się w komputerze, myślę, że są dozwolone, aby pobrać grę.

My System: Deathstar 1.0 / pożyczane MacBooka

Procesor (y):
Core 2 Quad / Dual-Core
Płyta główna:
Nowy HP rzeczą / Macbook rzeczą
Pamięć RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
Intel (R) zintegrowana
Hard Drive (s):
1 TB SATA / Mac 120gb
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / zintegrowane
Case / PSU:
HP akcji / Mac Stock
Chłodzenie:
Twoja standardowy radiator i wentylator / samo
Sieć / Internet:
Intel (r) Zintegrowane / Mac AirPort
Monitor (y):
HP w2408 / Macbook rzeczą
Operating System (-y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 21 października 2008, 13:17
Grupa dawcy

Default Emulatory

Wiem, na fakt, że PS2 Emulatory (takich jak PSX) dont pochodzi z BIOS-u, więc jedyny sposób na to, aby go pobrać, które mogą być dokonywane tylko nielegalnie. Teraz, jeśli mówisz coś jak DOS emulator te Arnt nielegalne. Faktem jest, pogoda własnej gry, czy nie, jeśli użytkownik korzysta z emulatora musisz pobrać go BIOS, które jak powiedziałem, jest nielegalna. Emulatory jak gameboy emulator posiada wbudowany, więc im nie pewny jeśli są nielegalne ...
Old 17 stycznia 2009, 10:09
Członek grupy

Default Emulatory

Jest szansa, że wysoki komputer nie może porównać do ps3 wydajności. To byłoby jak próbuje odgrywać PSP gra na gameboy advance! Mam ps2 emulator siebie, i tylko ona jest bardzo wadliwy.
Reply

Register

Zakładki