mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Emulatoarele

Reply

Thread Tools
Old 19 Sep 2008, 20:35
Grupul de stat

Default Emulatoarele

im în căutarea unui lucru Xbox, Xbox 360 şi PS3 Emulatoarele (nu toate in unul singur). Stie cineva unde o pot lua pe ei.
Old 19 Sep 2008, 20:59
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Nu să sune banal, dar v-aţi încercat Ebay sau Craigs lista? În timp ce pleca de la premisa ca au, uneori, de evident este trecuta ...........
Old 19 Sep 2008, 21:10
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Emulation de aceste console este cu mult dincolo de capacităţile de orice computer modern. Acestea folosesc de specialitate componente, precum şi un calculator modern va avea dificultăţi emulating nimic, chiar până la ultima generaţie.

Deci, răspunsul este "acestea nu există". Cumpăr o consolă de pe eBay.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 Sep 2008, 11:04
Grupul de donator

Default Emulatoarele

arnt Emulatoarele ilegal, deoarece utilizează un piratate de la BIOS-ul de pe console, ele? Sunt sigur că acestea sunt protejate prin dreptul de copie legi care să le permită să nu fie luate fără permisiune. Plus ca ia Emulation, ceva de 10 ori mai puternic decat ceea ce încerc să vă emulate.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 20 Sep 2008, 14:02
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Nu, Emulatoarele sunt scrise de la zero, nu folosiţi nimic de la original consolă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 20 Sep 2008, 21:55
Grupul de donator

Default Emulatoarele

privi în sus Emulatoarele de PS2. necesitatea de a BIOS-ului de la PS2 la sine. Singura modalitate de a face legal, este de un proces complicat de extracţie de la un PS2 şi punerea într-un emulator. Singura problemă este că tu cant utilizează mai PS2. În plus, pentru a juca jocuri, să nu aveţi nevoie pentru a le descărca în mod ilegal pe HDD-vă pentru a lucra cu emulator?
Old 20 Sep 2008, 22:44
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Hmm, nu am ştiut asta. Asta nu pare a fi cazul cu orice alte persoane, cu toate acestea emulation de mai noi console este destul de complicat, oricum.

Ei au o multime de utilizări legitime - de exemplu, testarea homebrew aplicaţii (ar fi minunat pentru PSP dezvoltatori, mai ales!. Dar, da, descărcarea de jocuri este ilegal în SUA, dacă nu vă proprii originale, şi nu sunt sigur despre Marea Britanie.

Cu toate acestea, problema este în continuare valabil şi răspunde, fără a se pe teritoriul în cauză. Oamenii adesea trata ca nişte console, PC-uri - acestea sunt un fel de, dar hardware-ul lor nu este chiar aproape. De multe ori, alte console emulează fiecare alte mult mai bine, de PS3 face prin titluri PS2 atât hardware cât şi software-ul ca un exemplu, PSP faci PS1 titluri, chiar dacă nu este puternic, ca de-o consolă (şi a făcut o mulţime PS1: suplimentare vector chestii decompression şi pe CPU) alta.
Old 21 octombrie 2008, 12:50
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Emulation legalitatea: Emulation este legal numai dacă deja propriul joc original. Nu sunt sigur, dar dacă ai deja propriul joc apoi, numai în cazul în care joc doesnt fit-ul de pe computer, cred ca sunt permise pentru a descărca jocul.

Sistemul meu: Deathstar 1.0 / Loaned MacBook

Procesor (e):
Core 2 Quad / Dual-Core
Plăci de bază:
Noua HP lucru / MacBook lucru
Memorie RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Intel (r) integrat
Hard Drive (e):
1tb SATA / Mac 120GB
Optical Drive (e):
Hitachi Blu-ray / integrat
Cauza / PSU:
HP stoc / Mac stoc
Răcire:
Parerea standard radiator şi ventilator / Acelaşi
Network / Internet:
Intel (r) integrat / Mac Aeroport
Monitor (e):
HP w2408 / MacBook lucru
Sistem de operare (e):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 21 octombrie 2008, 13:17
Grupul de donator

Default Emulatoarele

Ştiu de faptul că PS2 Emulatoarele (cum ar fi PSX) dont veni cu un BIOS-ului, prin urmare, singura cale de a obţine, este să-l descărcaţi, care poate fi realizat numai în mod ilegal. Acum, dacă-ţi vorbesc despre ceva ca un emulator DOS, cele arnt ilegale. fapt este, de vreme ce proprii de joc sau nu, dacă utilizaţi un emulator aveţi pentru a descărca un BIOS-ul pentru acesta, care cum am spus, este ilegal. Emulatoarele ca un emulator gameboy-a construit-o, asa ca nu im sigur în cazul în care acestea sunt ilegale ...
Old 17 ianuarie 2009, 10:09
Grupul de stat

Default Emulatoarele

Există o mare şansă că un computer nu se poate compara la un PS3 în performanţă. Asta ar fi ca încercarea de a juca un joc pe un PSP gameboy avans! Am un PS2 emulator eu, şi el singur este foarte trăsură pentru două persoane.
Reply

Register

Marcaje