![]() |
|
| |||
| |||
| ИМ тражите радно Ксбокс, Ксбокс 360 и пс3 емулаторс (не све у једном). се било ко зна где могу добити их. |
|
| |||
| |||
| Није то звук баналан, али да ли сте покушали ебаы или Цраигс листе? Иако претпостављам имате, понекад се и очигледна је превидети ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опонашање тих конзола је далеко изнад свих могућности модерних рачунара. Они користе специјализоване компоненте и модеран ПЦ ће имати потешкоћа емулатинг ништа, чак и до задње генерације. Дакле одговор је: "То не постоје". Продаја конзола на еБаы.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| арнт емулаторс противзаконито будући да је коришћење пиратског БИОС из конзоле себе? Сигуран сам да су то заштићене цопы ригхт закони не допуштајући им да се предузети без одобрења. Плус емулиране узима као, 10кс нешто више од онога што моћна Ваше покушавају опонашати.
|
| |||
| |||
| Не, емулаторс написано од нуле, не користи ништа од оригиналног конзоле.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| подићи поглед ПС2 емулаторс. потребу БИОС од ПС2 сама. једини стваран правни пут радити то је компликован процес издваја од ПС2 и ставите га на емулатор. једини проблем је да не могу да користе ПС2 више. Плус, да играју игре, не мораш их илегално скинути на ваше ХДД за рад са емулатор?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Хмм, нисам знала да. То не чини се да је случај са свим другима, међутим емулиране новијих конзола је прилично лукав Аныуаы. Они имају доста легитимно користи - на пример, испитивање хомебреу апликације (било би одлично за ПСП програмери, поготово!. Но, да, скидање игара је илегалан у САД ако немате оригинални, а нисам сигурни у Великој Британији. Ипак, питање је и даље важећа и без одговорне узимајући у тај територију. Људи често третира као мало конзола рачунара - они су врста, али њихов хардвер није ни близу. Често другим конзолу имитирати једни друге пуно боље, пс3 радиш ПС2 наслова путем хардвер и софтвер као један пример, радите ПС1 ПСП наслова, иако то не да је моћна конзола (ПС1 и није пуно: додатног вектор ствари и деконволуција на ЦПУ) другу.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Емулиране законитости: емулиране је само правне ако већ властити оригиналне игре. Нисам сигуран, али ако већ сопствену игру онда, једино ако игра се уклапају у вашем рачунару, мислим да су дозвољене за доунлоад игре.
|
| |||
| |||
| Знам за чињеницу да је ПС2 емулаторс (као што су ПСКС) не долазе са БИОС-у, тако да је једини начин да га је скинути, што може бити учињено само илегално. Сада, да твој причају нешто као емулатор ДОС-а, они арнт противзаконито. Чињеница је, време игре коју поседујете или не, ако користите емулатор морате преузети БИОС за њу, као што сам рекао, противзаконито. Емулаторс као гамебоы емулатор има изграђен, па им не сигуран ако су незаконита ...
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Постоји висока вероватноћа да је ваш рачунар не може упоредити са пс3 у ефикасности. То би било као што покушавате играти ПСП игре на гамебоы унапред! Имам ПС2 емулатор себи, а сама је врло лак. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Трал̌ите ретро Стыле усб Гамепад играти Мој Емулаторс на мој пц, угодити помоћ. | др мрља | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 13 април 2009 12:41 |
| Емулаторс | ыосхиман | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 10 аугуст 2007 13:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |