az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Emulators

Reply

Konu Araçları
Old 19. Eylül 2008, 20:35
Üye Grubu

Default Emulators

Sohbet bir çalışma xbox, xbox 360 arıyor ve ps3 emülatörlerine (Her biri). herkes nerede bulabilirim biliyorum yapar.
Old 19. Eylül 2008, 20:59
Bağış Grubu

Default Emulators

Bu eski ses ancak Ebay veya Craigs listesi denedi? Sana, bazen açıkça kabul ........... gözden olduğunu
Old 19. Eylül 2008, 21:10
Bağış Grubu

Default Emulators

Emulation bu konsollar her çağdaş bilgisayarın yeteneklerini çok ötesinde. Bir güncel zorluklar hatta son nesil bir şey taklit olacak özel bileşenler ve kullanın.

Yani cevap "bu yok" dedi. Bir eBay üzerinde konsolu alın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 20. Eylül 2008, 11:04
Bağış Grubu

Default Emulators

ve kendilerini konsolları den bu yana kullanın korsan BIOS arnt emülatörlerine yasadışı? Eminim bu telif hakları yasalarına onlara izin vermiyor tarafından izinsiz alınması için korunur yaşıyorum. Ayrıca Emulation gibi alır, bir şeyler 10x daha iyisini nasıl çalışıyor daha güçlü.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 20. Eylül 2008, 14:02
Bağış Grubu

Default Emulators

Hayır, emülatörlerine sıfırdan yazılmıştır, nereden orijinal konsol şey kullanmayın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 20. Eylül 2008, 21:55
Bağış Grubu

Default Emulators

PS2 emülatörlerine arayabilirsiniz. Kimden BIOS gereken kendisi PS2. bunu yapmak için tek gerçek hukuk yolu PS2 kimden ayıklanması ve öykünücüsü olarak konması karmaşık bir süreç olduğunu. Tek sorun o artık PS2 kullanmak cant. Ayrıca, size yasadışı HDD üzerine öykünücüsü çalışmak için onları indirmek gerekir oynamak istiyorum?
Old 20. Eylül 2008, 22:44
Bağış Grubu

Default Emulators

Hmm, bunu bilmiyordum. Herhangi bir diğer durum için, yeni ancak emülasyonu konsolları gibi görünmüyor zaten oldukça zor olduğunu.

- Örneğin, test ev uygulamaları (PSP geliştiriciler için özellikle!. Ama, evet, oyun indirme ABD'de yasadışı Eğer orijinal, ben değilim bana ait değil çok iyi olurdu çok meşru kullanır sahip Onlar yapmak İngiltere emin.

Yine de, soru hala geçerlidir ve sorumlu olduğu bölge içine almadan. İnsanlar genelde tedavi küçük PC'ler konsolları gibi -, ama kendi donanım bile yakın değil onlar sıralayabilirsiniz. Genellikle diğer birbirlerini çok daha iyi taklit konsolları, PS3 hem donanım ve yazılım bir örneği ile PS2 başlklar yaparken, bu PSP rağmen, bir konsol güçlü değil PS1 başlklar yapıyor (ve PS1 birçok ek vektör şeyler yaptı CPU ve azaltma) başka.
Old 21 Ekim 2008, 12:50
Bağış Grubu

Default Emulators

Emulation yasallık: Emulation halihazırda orijinal oyun sadece kendi yasaldır. Ben ama emin değilim Zaten daha sonra oyunu kendi, yalnızca bilgisayarınızda oyun doesnt fit i oyun indirmek için izin verilmektedir düşünüyorum.

Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook

İşlemci (ler):
Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli
Anakart:
Yeni HP şey / Macbook şey
RAM hafıza:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Intel (R) entegre
Sabit Disk (ler):
1tb SATA / Mac 120gb
Optik Sürücü (ler):
Hitachi Blu-ray / Entegre
Case / PSU:
HP stok / Mac Stok
Soğutma:
Standart radyatör ve fan / Aynı
Intel (R) Entegre / Mac Airport
Monitör (ler):
HP w2408 / Macbook şey
İşletim Sistemi (ler):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 21 Ekim 2008, 13:17
Bağış Grubu

Default Emulators

Ben aslında için biliyorum PS2 emülatörlerine dont bir BIOS ile gelen PSX (gibi), böylece bu, sadece yasadışı yapılabilir bu indirmek için ise elde etmenin tek yolu olarak. Şimdi, eğer bir DOS öykünücüsü gibi bir şey hakkında konuşmak, bu arnt yasadışı. Eğer o, hangi sevdiğim, dedi bir BIOS'u indirmek için bir emülatör kullanmak Aslında, bu oyunu ya da kendi hava ise yasaktır. Bir gameboy emülatörü gibi Emulators içinde, bu yüzden eğer yasadışı emin im değil ... dahili
Old 17 Ocak 2009, 10:09
Üye Grubu

Default Emulators

Bir yüksek şans bir Bilgisayarınız bir ps3 performans için karşılaştırmayınız verebilirler. Bu bir gameboy önceden bir PSP oyun oynamaya çalışıyor gibi olacak! Kendimi bir ps2 öykünücüsü varsa ve bunu tek başına çok arabası olduğunu.
Reply

Register

Bookmarks