![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstaloval jsem hru Mx Vs ATV Unleashed, ale když zkusím spustit ji říká "Tento program došlo k chybě a je třeba ji ukončit"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalo by se tolik věcí.
| |||
| |||
| Její laptop a ano, splňuje všechny parametry, a i aktualizované grafické ovladače stejně. Je to to samé s jinou hru stejně. |
|
| |||
| |||
| Jakékoliv nápady, co by to mohlo být? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje nějaký způsob, jak se dostat do nastavení, než hra začne, a pokud ano, zkuste se upravují rozlišení:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tak se to stane ve 2 případech, pouze první je, že údaje o hře soubor je poškozen nebo druhý minimální parametry potřebné pro vaši hru z grafické karty je více než to, co máte v současnosti, většinou musíte udělat s nedostatkem T & D karty. Takže zkontrolujte specifikace znovu. |