![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω εγκατεστημένο το παιχνίδι Mx Vs ATV εξαπέλυσε αλλά όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε αυτό που λέει "Το πρόγραμμα αντιμετώπισε ένα σφάλμα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία"
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα μπορούσε να είναι πάρα πολλά πράγματα.
Μήπως το PC σας spec πληρούν τις ελάχιστες απαιτούμενες spec? Είχα την ενημέρωση σας προτείνω πολύ γραφικά οδηγούς και, ενδεχομένως, να επικοινωνήσετε με τα παιχνίδια τους κατασκευαστές απευθείας. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι ένα φορητό υπολογιστή και ναι πληροί όλες τις προδιαγραφές και την ενημέρωση i γραφικών οδηγού επίσης. Θα κάνει το ίδιο πράγμα με ένα άλλο παιχνίδι, όπως καλά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάθε ιδέες τι θα μπορούσε να είναι;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπει στο ρυθμίσεις πριν από το παιχνίδι αρχίζει, αν ναι, δοκιμάστε την προσαρμογή του ψηφίσματος:)
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν αυτό συμβαίνει μόνο σε 2 περιπτώσεις, πρώτος είναι ότι τα δεδομένα του παιχνιδιού είναι κατεστραμμένο αρχείο ή το δεύτερο τις ελάχιστες προδιαγραφές που απαιτούνται για το παιχνίδι σας από την κάρτα γραφικών είναι τότε αυτό που έχουν σήμερα, κυρίως έχουν να κάνουν με την έλλειψη του Τ & Α στην την κάρτα. Έτσι, ελέγχει τις προδιαγραφές και πάλι.
|