![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van telepítve a játék Mx Vs atv Unleashed de mikor én megpróbál-hoz fuss ez azt mondja: "Ez a program hibát észlelt, ezért leáll"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehetne olyan sok dolog.
| |||
| |||
| A laptop és az igen, hogy megfelel a szemüveg és úgy frissítés a grafikus vezérlő is. Ez nem ugyanaz a dolog egy másik játék is. |
|
| |||
| |||
| Van ötleted mi lehet az? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van-e bármilyen módon az Ön számára, hogy a beállításokat, mielőtt elindul a játék, ha úgy próbálja kiigazításától felbontás:)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Hát ez történik az esetben csak 2, első az, hogy az adatok a játék fájl hibás, vagy a második minimum specs szükséges a játékot a grafikus kártya több mint amit jelenleg többnyire valószínűleg hiányzik a T & D a kártyát. Így ellenőrizze a specs újra. |