![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Įdiegiau žaidimas MX vs ATV Unleashed, bet kai bandau paleisti jį sako: "Ši programa aptiko klaidą ir reikia uždaryti"
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai gali būti tiek daug dalykų.
|
|||
|
|||
|
Savo kompiuterį ir taip ji atitinka visas specifikacijas ir aš atnaujinta grafika vairuotojas taip pat. Jis tą patį su kita žaidimo taip pat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Any ideas kas tai galėtų būti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar yra koks nors būdas, leidžiantis patekti į parametrus prieš pradedant žaidimą, jei taip, pabandykite pakeisti rezoliucija:)
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Na tai atsitinka tik 2 atvejai, pirmasis yra tai, kad iš žaidimo failas yra pažeistas arba duomenų antrojo minimali specifikacijas reikia jūsų žaidimo grafikos plokštę yra daugiau nei tai, ką šiuo metu daugiausia yra susiję su trūkumas T & D kortelę. Taigi patikrinkite Specifikacijos dar kartą.
|