![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am instalat jocul MX Vs ATV Unleashed dar când încerc să rulaţi-l scrie "Acest program a întâlnit o eroare şi se va închide"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea fi atât de multe lucruri.
| |||
| |||
| Are un laptop si da-l satisface toate specificaţiile şi am actualizat grafica driver, de asemenea. Se face acelasi lucru cu un alt joc, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Orice idei ce ar putea fi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Exista vreo cale de a intra în setările de joc înainte de a începe, în cazul în care încercaţi de adaptare a fi adoptată:)
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Ei bine acest lucru se întâmplă în doar 2 cazuri, Prima este că datele de la joc fişier este deteriorat sau a celui de-al doilea specificatiile minime necesare pentru joc de grafică de carte sunt mai mult de ceea ce au în prezent, în cea mai mare parte au de a face cu lipsa de T & D în un astfel de card. Deci verifica specificatiile din nou. |