![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstaloval som hru Mx Vs ATV Unleashed, ale když zkusím spustiť ju nazýva "Tento program došlo k chybe a je potrebné ju ukončiť"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalo by sa toľko vecí.
| |||
| |||
| Jej laptop a áno, spĺňa všetky parametre, a aj aktualizované grafické ovládače rovnako. Je to to isté s inou hru rovnako. |
|
| |||
| |||
| Akékoľvek nápady, čo by to mohlo byť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje nejaký spôsob, ako sa dostať do nastavení, ako hra začne, a ak áno, skúste sa upravujú rozlíšenie:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tak sa to stane v 2 prípadoch, iba prvá je, že informácie o hre súbor je poškodený alebo druhý minimálne parametre potrebné pre vašu hru z grafické karty je viac ako to, čo máte v súčasnosti, väčšinou musíte urobiť s nedostatkom T & D karty. Takže skontrolujte špecifikácie znova. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Please Help, "Systém Nastala Uncorrectable Hardware Error." | rahinco | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. novembra 2009 06:38 |
| Lexmark E250DN "tonerové kazety kraj nesúlad" chyba | shaun236 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 25. mája 2009 15:30 |
| Excel tlače - "Out of Memory. Uložiť alebo zatvoriť všetky otvorené súbory alebo aplikácie" Chybové | ruipistola | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 23. mája 2009 01:18 |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |