![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам инсталирана игра МКС вс АТВ Унлеасхед ипак нашто ЈА пробати за трчање Интернет то каже "Овај програм је наишао на грешку и мора да се затвори"
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би се тако пуно ствари.
| |||
| |||
| Његова лаптоп и да то задовољава све наочаре и ја ажурирали управљачки програм графичке ас уелл. Она ради исту ствар са другим као и игра. |
|
| |||
| |||
| Било који идеја што би то могло бити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји ли начин да се у подешавањима пре игра почне, ако је тако пробајте подешавање резолуција:)
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Па се то деси, само у 2 случаја, први је да се подаци о игри Датотека је оштећена или другом минималне потребне наочаре за своју игру у графичком картицом су више него оно што тренутно имају, углавном имају везе са недостатком Т & Д картици. Дакле проверите наочаре поново. |