μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

"ESEA CLIENT" για την απεργία 1.6 - Game Client Wont ανοικτή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιουνίου 2009, 13:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default "ESEA CLIENT" για την απεργία 1.6 - Game Client Wont ανοικτή

I τηλεφορτωθούν πελάτη αυτό που ονομάζεται "ESEA CLIENT" για την απεργία i 1.6 και εγκατέστησε στον υπολογιστή μου. Αφού εγκατασταθεί αυτό i, i διπλό κλικ με το πρόγραμμα για να το ανοίξετε και δεν συμβαίνει τίποτα. Θα δείτε τη φόρτωση μπαρ, αλλά δεν θα ανοίξει. Προσπαθώ να επανεγκαταστήσετε και επανεκκίνηση του υπολογιστή μου, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Ρώτησα για βοήθεια σχετικά με την ιστοσελίδα ESEA και δεν μπορούν να μάθουν ποιο είναι το πρόβλημα. Πιστεύετε ότι ο υπολογιστής μου έχει να κάνει με αυτό το πρόγραμμα;

Compaq Presario
Windows XP SP3
AMD Sempron 3500 + Processor
512MB Memory
160GB Hard Drive
Ολοκληρωμένη ATI Radeon XPRESS 200
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Excel Εκτύπωση - "Η μνήμη. Αποθηκεύσετε ή να κλείσετε όλα τα ανοιχτά αρχεία ή εφαρμογές" Σφάλμα ruipistola Digital Imaging & Printers 0 23η Μαΐου 2009 01:18
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
"Έχετε επιλέξει να ανοίξετε: st" andrewanimation Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 29 Οκτ 2007 12:10
"Προετοιμασία για την εγκατάσταση" ... Microsoft Office κάθε φορά που ανοίγω IE7!! Lukee12 Office Suites & Εφαρμογές 10 27η Σεπ 2007 16:15
Αδυναμία "Άνοιγμα" exe. FalconHunter Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 6η Σεπτεμβρίου 2007 03:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.