![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Latasin tämän asiakkaan kutsutaan "ESEA CLIENT" varten counter strike 1.6 ja olen asentanut sen minun tietokone. Kun olen asentanut sen, i kaksoisnapsauttamalla ohjelman auki ja mitään ei tapahdu. Se osoittaa Kuormausalueen bar, mutta se ei avaudu. Yritän uudelleen ja käynnistä minun tietokone, mutta mitään ei tapahdu. Olen pyytänyt apua koskevan ESEA verkkosivuilla, ja ne eivät voi selvittää, mikä on ongelma. Luuletko minun tietokone on jotain tekemistä tämän ohjelman? Compaq Presario Windows XP SP3 3500 + AMD Sempron-prosessorin 512MB muisti 160 Gt kiintolevy Integroitu ATI Radeon Xpress 200 |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Excel Painaminen - "Out of Memory. Tallenna tai Sulje kaikki avoimet tiedostot tai Sovellukset" Virhe | ruipistola | Digital Imaging & Tulostimet | 0 | 23. toukokuuta 2009 01:18 |
| Läppäri ei käynnistymässä, "syntaksia" tai "disk error". | aechain | Windows-käyttöjärjestelmät | 5 | 24th Jan 2008 15:45 |
| "Olet valinnut avoinna: kpl" | andrewanimation | Web-selaimet ja FTP Clients | 5 | 29th Oct 2007 12:10 |
| "Valmistautuminen asentaa" ... Microsoft Office aina i avoin IE7! | Lukee12 | Office Suites & Applications | 10 | 27. Sep 2007 16:15 |
| Ei onnistu "Avaa" exe. | FalconHunter | Web-selaimet ja FTP Clients | 3 | 6. Sep 2007 03:41 |
| Thread Tools | |
| |