mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

"ESEA klientas" už Counter Strike 1.6 - Žaidimo klientų Wont atidaryti

Reply

Temos įrankiai
Old 1 birželis 2009, 13:12
Naujas Narys

Default "ESEA klientas" už Counter Strike 1.6 - Žaidimo klientų Wont atidaryti

I downloaded šį klientą vadinamas "ESEA klientas" už Counter Strike 1.6 ir i įdiegtas kompiuteryje. Įdiegus jį, aš dukart spustelėkite programa ją atidaryti ir nieko neįvyksta. Jis parodys pakrovimo baras, tačiau jis nebus atviras. Bandau įdiegti ir paleisti savo kompiuteryje, bet nieko neįvyksta. Aš kreipėsi pagalbos į ESEA svetainę ir jos negali sužinoti, kokia yra problema. Ar manote, kad mano kompiuteryje yra kažkas daryti su šia programa?

HP
Windows XP SP3
AMD Sempron 3500 + procesorius
512MB atminties
160GB Hard Drive
Integrated ATI Radeon Xpress 200
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida ruipistola Digital Imaging & Printers 0 Gegužė 23, 2009 01:18
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
"Jūs pasirinkote atidaryti: ST" andrewanimation Naršyklėms & FTP Klientai 5 29 spalis 2007 12:10
"Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7! Lukee12 Office Suites & Applications 10 27 rugsėjis 2007 16:15
Nepavyko "Atidaryti" exe. FalconHunter Naršyklėms & FTP Klientai 3 6 rugsėjis 2007 03:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.