![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I downloaded šį klientą vadinamas "ESEA klientas" už Counter Strike 1.6 ir i įdiegtas kompiuteryje. Įdiegus jį, aš dukart spustelėkite programa ją atidaryti ir nieko neįvyksta. Jis parodys pakrovimo baras, tačiau jis nebus atviras. Bandau įdiegti ir paleisti savo kompiuteryje, bet nieko neįvyksta. Aš kreipėsi pagalbos į ESEA svetainę ir jos negali sužinoti, kokia yra problema. Ar manote, kad mano kompiuteryje yra kažkas daryti su šia programa? HP Windows XP SP3 AMD Sempron 3500 + procesorius 512MB atminties 160GB Hard Drive Integrated ATI Radeon Xpress 200 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Excel Spausdinimas - "Out of Memory. Išsaugoti arba uždarykite visus atidarytus failus ir jų taikymas" Klaida | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 23, 2009 01:18 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| "Jūs pasirinkote atidaryti: ST" | andrewanimation | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 29 spalis 2007 12:10 |
| "Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7! | Lukee12 | Office Suites & Applications | 10 | 27 rugsėjis 2007 16:15 |
| Nepavyko "Atidaryti" exe. | FalconHunter | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 6 rugsėjis 2007 03:41 |
| Temos įrankiai | |
| |