rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

"ESEA KLIENT" dla Counter Strike 1.6 - Gra Klient wont otwarte

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 czerwiec 2009, 13:12
Nowe państwa grupy

Default "ESEA KLIENT" dla Counter Strike 1.6 - Gra Klient wont otwarte

Ściągnąłem tego klienta o nazwie "ESEA KLIENT" dla Counter Strike 1.6 i zainstalowaniu go na komputerze. Po zainstalowaniu go, i kliknij dwukrotnie na program, aby go otworzyć i nic się nie dzieje. To pokaże ładowanie bar, ale nie będzie otwarta. I spróbuj ponownie zainstalować i uruchomić ponownie komputer, ale my nic się nie dzieje. Poprosiłem o pomoc na stronie ESEA i nie mogą dowiedzieć się, w czym jest problem. Czy sądzi Pan, mój komputer ma coś zrobić z tym programem?

Compaq Presario
Windows XP SP3
AMD Sempron 3500 + procesor
512MB pamięci
Dysk twardy 160 GB
Zintegrowana ATI Radeon Xpress 200
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Drukowanie Excel - "Out of Memory. Zapisz i zamknij wszystkie otwarte pliki i aplikacje" Błąd ruipistola Digital Imaging & Printers 0 23 maj 2009 01:18
Laptop nie uruchamiania "składnię" lub "błąd dysku". aechain Windows Operating Systems 5 24 stycznia 2008 15:45
"Wybrano otwarcie: st" andrewanimation Przeglądarki WWW i FTP Klienci 5 29 października 2007 12:10
"Przygotowanie do instalacji" ... Microsoft Office i za każdym razem otwierać IE7! Lukee12 Office Suites & Applications 10 27-te Wrz 2007 16:15
Nie na "Otwórz" exe. FalconHunter Przeglądarki WWW i FTP Klienci 3 6-gi Wrz 2007 03:41
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.