menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

"ESEA CLIENT" pre Counter Strike 1.6 - Herné klient zvyknutý otvoriť

Reply

Thread Tools
Old 1. júna 2009, 13:12
Nový člen skupiny

Default "ESEA CLIENT" pre Counter Strike 1.6 - Herné klient zvyknutý otvoriť

I stiahnutie tohto klienta s názvom "ESEA CLIENT" pre Counter Strike 1.6 a je inštalovaný aj na mojom počítači. Po Nainstaloval som to, aj dvojito kliknite na program a otvorte ju a nič sa nedeje. Bude show ložnej bar ale nebude otvorený. Snažím sa znova nainštalovať a reštartovať počítač, ale nič sa nedeje. Požiadal som o pomoc na ESEA webovej stránky a nedá zistiť, aký problém sa jedná. Myslíte si, že môj počítač má niečo spoločného s týmto programom?

Compaq Presario
Windows XP SP3
AMD Sempron 3500 + Procesor
512mb pamäť
160gigabajt Pevný disk
Integrovaný ATI Radeon Xpress 200
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Excel tlače - "Out of Memory. Uložiť alebo zatvoriť všetky otvorené súbory alebo aplikácie" Chybové ruipistola Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 23. mája 2009 01:18
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
"Zvolili ste si otvoriť: St" andrewanimation Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 29. októbra 2007 12:10
"Príprava inštalácie" ... Microsoft Office zakaždým aj otvorené IE7! Lukee12 Office & Aplikácie 10 27. September 2007 16:15
Nemožno "Open" exe. FalconHunter Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 6. September 2007 03:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.