мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

"ЕСЕА клијент" за цоунтер штрајк 1/6 - Гаме Цлиент навика отвореног

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 13:12
Нови члан групе

Default "ЕСЕА клијент" за цоунтер штрајк 1/6 - Гаме Цлиент навика отвореног

Ја скинути овај клијент зове "ЕСЕА Клијенти" за цоунтер штрајк 1/6 и инсталира сам га на мом рачунару. Након што сам га инсталира, и двоструким кликом на програм отворен је и не дешава се ништа. Она ће показати лоадинг бар али неће отворити. ЈА пробати за наново и поновно покретање мој рачунар, али не дешава се ништа. ЈА замољен за помоћ на уеб страници ЕСЕА и не могу сазнати шта је проблем. Мислите ли моје рачунар има нешто радити са овај програм?

Компаније Цомпак Пресарио
Уиндоус КСП СП3
3500 + АМД Семпрон Процессор
512МБ меморије
160ГБ Хард Дриве
Интегрисана АТИ Радеон Кспресс 200
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор руипистола Дигитал Имагинг & Штампачи 0 23 мај 2009 01:18
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
"Изабрали сте отворити: ст" андреуаниматион Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 29 октобар 2007 12:10
"Припрема за инсталирање" ... Мицрософт Оффице сваки пут кад отворите ИЕ7! Лукее12 Оффице & Апплицатионс 10 27. сеп 2007 16:15
Не може се "Опен" ексе. ФалцонХунтер Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 6. Сеп 2007 03:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц