az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

"ESEA İSTEMCİMİ" Counter Strike 1,6 için - Oyun Müşteri alışkanlık açık

Reply

Konu Araçları
Old 1 Haziran 2009, 13:12
Yeni Üye Grubu

Default "ESEA İSTEMCİMİ" Counter Strike 1,6 için - Oyun Müşteri alışkanlık açık

Ben "ESEA İSTEMCİMİ" Counter Strike 1,6 ve benim bilgisayar üzerinde kurulu bu müşteri adı indirilebilir. Sonra, açık ve hiçbir program i çift tıklayın yüklü olur. Bu yükleme çubuğu gösterir ancak açılmıyor. Ben yeniden ve bilgisayarı yeniden başlatın ancak hiçbir şey olmuyor deneyin. Ben ESEA web sitesinde yardım istedi ve sorunun ne olduğunu bulamıyor. Benim bilgisayar bu program ile ilgili bir şey var mı?

Compaq Presario
Windows XP SP3
AMD Sempron 3500 + işlemci
512MB Memory
160GB Sabit Disk
Entegre ATI Radeon Xpress 200
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Excel'de Yazdırma - "Memory Out. Kaydet veya Aç Dosyalar veya Uygulamalar Kapat" Hatası ruipistola Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 23 Mayıs 2009 01:18
Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". aechain Windows İşletim Sistemleri 5 24. Ocak 2008 15:45
"Siz açık seçtiniz: I." andrewanimation Web Tarayıcılar & FTP istemci 5 29. Ekim 2007 12:10
"Hazırlanıyor" kurulabilir ... Microsoft Office her zaman açık IE7! Lukee12 Office Suites & Uygulamalar 10 27. Eylül 2007 16:15
"" Exe açılamıyor. FalconHunter Web Tarayıcılar & FTP istemci 3 6. Eylül 2007 03:41
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından