![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я завантажив цей клієнт називається "ESEA клієнта" для Counter-Strike 1.6 і я встановив її на своєму комп'ютері. Після того як я встановив його, і двічі клацніть по програмі, щоб відкрити його і нічого не відбувається. Він покаже завантаження бар, але вона не буде відкрито. Я прагну, щоб перевстановити і перезавантажити комп'ютер, але нічого не відбувається. Я звернувся по допомогу на веб-сайті ESEA і вони не можуть з'ясувати, в чому полягає проблема. Ви думаєте, що мій комп'ютер має щось робити з цією програмою? Compaq Presario Windows XP SP3 3500 + Процесор AMD Sempron 512MB Memory 160GB Hard Drive Вбудований графічний адаптер ATI RADEON XPRESS 200 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Excel Друк - "Недостатньо пам'яті. Збережіть і закрийте всі відкриті файли і додатки" помилка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23 травня 2009 01:18 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| "Ви вибрали для відкриття: СТ" | andrewanimation | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 29 жовтня 2007 12:10 |
| "Підготовка до встановлення" ... Microsoft Office кожен раз я відкриваю IE7! | Lukee12 | Office Suites & Застосування | 10 | 27 вересня 2007 16:15 |
| Не вдалося "відкрити" EXE. | FalconHunter | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 6 вересня 2007 03:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |