![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν κάνω κλικ βρείτε εξυπηρετητές στο FEAR Combat παιχνίδι, δεν διακομιστές επίδειξη και θ πλήρης απενεργοποίηση όλων firewalsl κτλ, αλλά ακόμα;;; BTW im χρησιμοποιώντας vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ηλίθια ερώτηση αλλά ίσως έχετε κάνει κλικ στην καρτέλα Διακομιστές Βρείτε;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| yess! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω μια Nvidia Geforce 8200, Κάποιος σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης | comput3rnoob | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 5 Ιουλ 2009 14:24 |
| Καταπολέμηση των όπλων και ATI IGP 320M Dont φαίνεται ότι οι εργασίες; | Haun | PC & Console Gaming | 27 | 4η Νοεμβρίου 2008 14:01 |
| Αναπαραγωγή MP3 μέσω ομιλητές. | andyfest | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 4 Ιουλ 2008 15:53 |
| WMP Δεν θα σταματήσει να παίζει. | windows3001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 6 Απρ 2008 15:17 |
| Halo: Combat Evolved (PC) | PyroTails | PC & Console Gaming | 11 | 19 Οκτ 2007 21:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |