![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Инсталиран FC2 днес, но като че ли се като основни проблеми вървят гладко, че някои от време. В играта тя работи добре, но да се започне с еднократно Ударих действие точка или да въведете превозно средство, то се превръща unplayable. Първото нещо, което аз се опитах беше отпадането на настройките и продължават да правят това, докато бях на ВЕИ-ниската и най-ниската възможна настройки, имаше подобрение, но то все още се превръща unplayable. Звукът е най-лошия вид, че е ужасно да слушате. Аз също да се опита със звука си и са коригирани звука Настройки на звука в моя мениджър. Имайте предвид, само на борда на звука. Измерване с Fraps по-ниски настройки и най-ниската от ВЕИ да получа около 130-200 постоянно, докато не падне като камък, на около 30 Иш, става unplayable в действие, но то тогава изкачва назад. С поглед към цифрите, посочени в този месец ЦнК, че трябва да лесно да бъдат в състояние да се справя по най-много ми нещо от 1440x900, особено по отношение на ниските настройки! Имам най-новите драйвери и пачове инсталиран. Спецификациите са Q6600 фондова, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Черно Ед, Tuniq кула, 650 вата Xclio greatpower. XP Pro SP3. Ако отида в друг го тази вечер и няма нито допълнително. Едно нещо, което го направя тази вечер бе да тичам задача ръководител движение, като същевременно го в един прозорец. Докато тя работи безпроблемно farcry2 използва до 47% Иш но когато вървят зле този капки едва 7% от останалите се появяват за да се върнете към бездейства процес. В показва натоварването на процесора на дъното остава висока въпреки че около 47%. Ще преинсталирайте Crysis когато аз добивам време и да видите как тя работи, които се използват за пускане ОК върху Мед настройките с мен старите 9600gt. Всякакви идеи, които могат да дадат, ще бъдат оценени? Благодарности, Кийт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте прав, нещо рибка става тук. Предполагам, че вие сте reinstalled играта? Няколко неща, може да се случва тук. Тя всъщност може да бъде PSU, но това е много рядко. Тя може да бъде и самата карта. Най-добре е да направите е да инсталирате Crysis или друга игра и да видим, ако получите същите капки. Не трябва да се изпълняват тази глоба - моят 8800GTS 320 по едно и също нещо писти FC2 твърде добре на високи.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Какво Carbon каза. Системата I недобре изградена себе си, която работи много игри, много по-интензивно отколкото Farcry2, завтече Farcry2 безупречно. LOL Ако никога не сте се на играта така, нека ме користи за теб. Никога не правя нищо повече от мисиите имате направено досега, докато не страдат път през тази жалка игра. Всъщност, той в действителност не е игра, ще разберете, ако го завършим, това е политическо изявление. А един по дяволите канадски, че ........ |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговорите, успя да сортирате я, но трябваше да замени дънната платка. Най-малко тя тече сладка maxed сега. ![]() Наздравици, Кийт. |
|
| |||
| |||
| Ааа имам отегчиш от тази игра, след като реализира имаше цяла нова карта (част 2) ... И когато разбрах, какво ще се случи в края. О добре, но тази игра са направили повече за мен, отколкото FO3. Всеки казва, че добри (FO3), но аз просто DONT харесва. Хм ... моята карта все още добри (8800GTS 640mb), но аз не обичам идеята за модернизация за да получите още по-високи настройки. Аз дори не е необходимо да надстроите, тъй като само аз наистина играят DotA. |