menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Daleko Cry 2, špatná výkonnost.

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2009, 05:20
Dárce Skupina

Default Daleko Cry 2, špatná výkonnost.

Ahoj všem,

Instalovaný FC2, ale dnes se zdá, že se s hlavními problémy běží hladce jej někteří čas.

Ve hře je v rozporu pokuty začíná ale jednou jsem postižených akční bod nebo zadat vozidla se stává nehratelný.

První, co jsem byl pád nastavení a pokračoval tak učinit, dokud jsem byla na nejnižším res a nejnižší možné nastavení, došlo ke zlepšení, ale stále se stává nehratelný. Zvuk je nejhorší aspekt je hrozné poslouchat. Také jsem se pokusil ji vypnout zvuk a upravit nastavení zvuku v mém zvuk manažer. Poznámka: pouze na palubě zvuk.

Měřicí s Fraps na nejnižší nastavení a nejnižší res mám kolem 130-200 soustavně klesá, až se jako kámen na zhruba 30 ish, stává nehratelný v akci, ale pak vyleze zpátky nahoru. Při pohledu na údaje v tomto měsíců CPC bych být snadno schopen zvládnout to na moje max res na 1440x900, a to zejména na nízké nastavení!

Mám nejnovější ovladače a záplaty nainstalovány.

Specs jsou Q6600 skladem, P5W DH, 4 GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq rozhledna, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3.
Ještě jít na to dneska nemám a další.

Jednu věc jsem si dneska byla spustit Správce úloh a současně je spuštěn v okně. I když běží hladce farcry2 využívá až 47% ish, ale když běží špatně tento kapky tak nízké, jak 7%, zbytek jsou uvedeny na návrat do volnoběhu procesu.

Zobrazených CPU na dně zůstává vysoký, ale kolem 47%.

Chtěl přeinstalovat Crysis, když jsem si čas a podívejte se, jak to probíhá, který se používá ke spuštění ok na med nastavení se mi stará 9600gt.

Jakékoliv nápady můžete dát ocení?

Díky,

Keith.
Old 7.ledna 2009, 17:54
Dárce Skupina

Máš pravdu, něco rybka se tady děje. Předpokládám, že jste přeinstalovat hru?

Pár věcí by mohla být tady děje. Je skutečně mohl být PSU, ale to je jen velmi zřídka. Mohlo by to být i karty samotné.

Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je nainstalovat Crysis nebo jinou hru a podívejte se, jestli máte stejné kapky. Ty by měly být spuštěna tato pokuta - moje 8800GTS 320 na stejné res běží FC2 nadmíru dobře na vysokou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 7.ledna 2009, 20:46
Dárce Skupina

Co Carbon řekl. Systém jsem špatně postavené, že sama provozuje mnoho her mnohem intenzivnější než Farcry2, běžel Farcry2 bezchybně.

LOL Pokud jste nikdy dostat hry práva, dejte mi zkazit pro vás. Nikdy se nic více, než je poslání jste dělali doposud, dokud máte svou cestou přes tento patetický hru. Vlastně to není opravdu hru budete-li zjistit, zda jste ji dokončit, je to politická prohlášení. A Sakra kanadské jednom, že ........
Old 8 ledna 2009, 16:01
Dárce Skupina

Díky za odpovědi, podařilo se to ale jakýsi musel nahradit desku.

Alespoň to běží sladké maxed ven.

Na zdraví,

Keith.
Old 17 leden 2009, 09:43
Člen Skupina

Ahh Mám nenudí této hry poté, co jsem si uvědomil, že se zcela novou mapu (část 2) ... A když jsem zjistil, co se stane na konci. Oh dobře, ale tato hra pro mě udělal víc než FO3. Každý říká, že je dobré (FO3), ale i jen dont líbit.

Hmm ... moje karty stále dobré (8800GTS 640 mb), ale nemám rád myšlenku modernizace získat ještě vyšší nastavení. Nemám ani potřebu upgradu, protože i jen opravdu hrát DotA.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.