![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Εγκατεστημένοι FC2 σήμερα, αλλά φαίνεται να έχει σημαντικά θέματα που θα λειτουργεί ομαλά κάποιο χρόνο. Στο παιχνίδι θα τρέχει για να ξεκινήσει με το πρόστιμο, αλλά αφού την έχω χτυπήσει ένα σημείο δράσης ή πληκτρολογήστε ένα όχημα καθίσταται unplayable. Πρώτο πράγμα που έχω δοκιμάσει ήταν η κατάργηση των ρυθμίσεων και συνέχισε να το πράττει έως ήμουν στη χαμηλότερη res και το χαμηλότερο δυνατό ρυθμίσεις, υπήρξε μια βελτίωση, αλλά εξακολουθεί να γίνεται unplayable. Ο ήχος είναι το χειρότερο πράγμα είναι απαίσιο να ακούσετε. Επίσης προσπάθησε με ήχο και έχουν προσαρμοστεί από τις ρυθμίσεις ήχου στο διαχειριστή ήχου μου. Σημείωση, μόνο επί του σκάφους ήχο. Μέτρηση με Fraps ρυθμίσεις για το χαμηλότερο και το χαμηλότερο res έχω περίπου 130-200 σταθερά μέχρι να πέσει σαν πέτρα για να φθάσει στο 30 ish, γίνεται unplayable σε δράση, αλλά μέχρι τότε ανεβαίνει πίσω. Εξετάζοντας τα στοιχεία σε αυτό το μήνα ΔΚΔΕ θα πρέπει να είναι εύκολο να χειριστούμε το θέμα με δική μου max res 1440x900 της, ιδιαίτερα στις χαμηλές ρυθμίσεις!! Έχω τελευταία προγράμματα οδήγησης και επιρράμματα εγκατασταθεί. Χαρακτηριστικά είναι Q6600 stock, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Black Εντ, Tuniq πύργος, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3. Αν πάμε σε ένα άλλο απόψε και δεν έχεις περαιτέρω. Ένα πράγμα που έκανα ήταν να κάνουμε απόψε εκτελείται έργο του διαχειριστή, ενώ λειτουργεί σε ένα παράθυρο. Παρόλο που είναι ομαλή λειτουργία farcry2 χρήσεις μέχρι και το 47% ish αλλά όταν τρέχει άσχημα αυτό πέφτει τόσο χαμηλά όσο το 7% το υπόλοιπο που εμφανίζεται για να επιστρέψετε στην κατάσταση αδράνειας διαδικασία. Η χρήση της CPU εμφανίζεται στο κάτω μέρος αν και παραμένει υψηλό, γύρω στο 47%. Θα επανεγκαταστήστε crysis όταν έχω χρόνο να τη δούμε να λειτουργεί, η οποία χρησιμοποιείται για να εκτελέσετε το ok για med ρυθμίσεις μαζί μου παλιά 9600gt. Οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει ιδέες σας θα εκτιμηθεί; Ευχαριστώ, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχεις δίκιο, ιχθυελαίου κάτι που συμβαίνει εδώ. Υποθέτω ότι έχετε επανεγκατασταθεί το παιχνίδι; Δύο πράγματα μπορεί να γίνεται εδώ. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι το PSU, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Θα μπορούσε επίσης να είναι η ίδια κάρτα. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε θα είναι να εγκαταστήσετε το Crysis ή άλλο παιχνίδι για να διαπιστώσετε αν έχετε την ίδια σταγόνες. Θα πρέπει να εκτελείτε το πρόστιμο αυτό - μου 8800GTS 320 στο ίδιο res FC2 τρέχει εξαιρετικά καλά για υψηλό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Τι είπε άνθρακα. Το σύστημα μου κακώς χτισμένο εγώ πολλά παιχνίδια που τρέχει πολύ πιο εντατικά από Farcry2, Farcry2 λειτούργησε άψογα. LOL Αν δεν πάρετε το παιχνίδι δεξιά, επιτρέψτε μου να χαλάσω για σας. Ποτέ δεν κάνει τίποτα περισσότερο από τις αποστολές που έχετε κάνει μέχρι τώρα, μέχρι να υποφέρουν το δρόμο σας μέσα από αυτό το θλιβερό παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι, θα διαπιστώσετε αν τελειώσουμε, είναι μια πολιτική δήλωση. Δεκάρα καναδική ότι σε μία ........ |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις του, κατάφερε να να διευθετήσουν το θέμα, αλλά έπρεπε να αντικαταστήσει τη μητρική πλακέτα. Τουλάχιστον να τρέχει γλυκό maxed τώρα. ![]() Εις υγεία, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh Έχω βαρεθεί αυτό το παιχνίδι της μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα εντελώς νέο χάρτη (μέρος 2) ... και όταν έμαθα τι θα συμβεί στο τέλος. Ω καλά, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν περισσότερο για μένα από FO3. Ο καθένας λέει ότι καλό (FO3) αλλά μόνο i dont like it. Χμμ ... χαρτιά μου ακόμα καλό (8800GTS 640mb) αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα της αναβάθμισης να γίνει ακόμη υψηλότερες ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται καν να αναβαθμίσετε, καθώς μόνο πραγματικά παίζουν DotA. |