![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Instalirani FC2 danas, ali čini se da imaju velike probleme s prikazivanjem glatko ga neki vrijeme. U igri ona teče u redu da biste započeli s jednom ali sam pogoditi neku radnju ili unesite vozilo postaje unplayable. Prvo što sam pokušao je ispuštajući postavke i nastavio da se učini sve dok sam bio na najnižoj res i najniže postavke moguće, došlo je do poboljšanja, ali i dalje postaje unplayable. Zvuk je najgori aspekt je strašno slušati. Također sam pokušao Internet sa vikati i imaju prilagođen zvuk u moje postavke zvuka manager. Imajte na umu, samo on board zvuk. Mjerenje je sa Fraps na najnižoj postavke i najniža res dobivam oko 130-200 konstantno dok ne padne kao kamen oko 30 ish, postaje unplayable u akciji, ali onda penje natrag gore. Gledajući likove u ovoj mjeseci CPK sam jednostavno trebali biti u mogućnosti obraditi ga na moj max res od 1440x900, a pogotovo na niskim postavkama! Imam najnovije drivere i patcheve instaliran. Specifikacije su Q6600 zaliha, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq kula, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3. Imala je još jednu idite na to i je dobio večeras nema dalje. Neki predmet JA je to večeras bilo to trčanje zadaća voditelj dok ga prikazuju u prozoru. Dok ga je trčanje glatko farcry2 koristi do 47% ish prikazuju loše, ali kad ovaj padne kao niska kao i 7% na ostatak koji se pojavljuju kako bi se vratili na neprisutan proces. Uporabu procesora prikazano je na dnu iako i dalje visok, oko 47%. Gonna ponovo instalirati crysis kad sam se vrijeme i vidjeti kako to traje, a koristi se za prikazivanje na med postavkama u redu sa mnom stara 9600gt. Bilo koji ideja možete dati će poštovati? Hvala, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're right, nešto sumnjiv se zbiva ovdje. Pretpostavljam da ste reinstalled igra? Par stvari koje bi se moglo događa ovdje. To zapravo može biti PSU, ali to je vrlo rijetko. Moglo bi se i sama kartica. Najbolja stvar za učiniti da bi se instalirati Crysis ili neku drugu igru i vidjeti ako se iste kapi. Morate biti pokrenut ovaj fini - Moja 8800GTS 320 na istoj res prometuje FC2 veoma dobro na visokom nivou.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Što Carbon said. Sustav sam loše građena sebe mnoge igre koje traje puno intenzivnije nego Farcry2, ran Farcry2 flawlessly. LOL Ako niste dobili igru pravo, dopusti mi da plijen je za vas. Nikad ne učiniti ništa više od misije koju su do sada uradili sve dok vas ne trpi svoj put kroz ovaj patetičan igru. Zapravo, to nije stvarno u igri ćete saznati ako ga završiti, to je politička izjava. A jedan po kanadskim Prokleta da ........ |
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovore, uspjela sortirati ali ga je morao zamijeniti matičnu ploču. Barem je slatko traje maxed out now. ![]() Živjeli, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh imam dosadno ove igre nakon što sam shvatila je cijelu novu kartu (part 2) ... i kad sam saznala što se događa na kraju. Oh well, ali ova igra nije više za mene nego FO3. Svatko kaže ona dobra (FO3), ali JA pravedan dont like it. Hmm ... moje čestitke i dalje dobra (8800GTS 640mb) ali ja se ne sviđa ideja o nadogradnjom dobiti još veća postavke. JA dont 'ravan trebate kupiti ažurirati na otada JA stvarno igraju samo DotA. |