![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Telepített FC2 áramlásszabályzóval ma, de úgy tűnik, hogy miután nagy kérdés, hogy simán fut egy ideje. A játék akkor fut jól kezdődik, de ha már megüt egy cselekvési vagy adjon meg egy jármű akkor játszhatók le. Az első dolog, amit próbált volt lemorzsolódás a beállításokat, és továbbra is ezt, amíg nem volt a legkisebb dolog, és a lehető legalacsonyabb beállítások, ott volt a javulás, de még lesz játszhatók le. A hang a legrosszabb eleme ez rettenetes hallgatni. Én is próbáltam hang ki kell igazítani, és a hang beállításokat én hang vezetője. Megjegyzés: csak a fedélzeten hangot. Measuring azt Fraps a legalacsonyabb beállítások és legkisebb felbontás jutok mintegy 130-200 következetesen, amíg esik, mint egy kő, hogy mintegy 30 ish válik játszhatók le a fellépést, de ez akkor mászik vissza. Ami a számokat ebben a hónapban CPC azt könnyen tudják kezelni azt a Max res az 1440x900, különösen az alacsony beállításokat! Van legfrissebb illesztőprogramok és javítások telepítését. Specs van Q6600 állomány, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq torony, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3. Még egy látogatást, hogy ma este, és nincs tovább. Egy dolgot csináltam ma este nem az volt, hogy fut a Feladatkezelőből miközben fut be egy ablakot. Bár simán farcry2 használja fel, hogy 47%-ish de ha rosszul működik ez a csepp, ami 7%-a többit meg, hogy visszatérjen az üresjárati folyamat. A feltüntetett CPU alján továbbra is magas, de mintegy 47%. Gonna újratelepítéséhez Crysis Ha lesz rá idő, és hogy hogyan fut, működtetéséhez használt OK gombra med beállítások velem régi 9600gt. Minden olyan ötleteket is ad majd appreciated? Köszönöm, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igazad van, valami fishy folyik itt. Gondolom, már újra a játékot? Pár dolog lenne folyik itt. Ez valóban lehetne a tápegység, de ez rendkívül ritka. Azt is lehet a kártyát is. A legjobb dolog az lenne, hogy telepítse a Crysis, vagy egy másik játék, és nézd meg, hogy ugyanazt a cseppek. Akkor fut ez a szép - az én 8800GTS 320 ugyanazon dolog fut FC2 áramlásszabályzóval rendkívül jól magas.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mi Carbon mondta. A rendszer rosszul építették magamnak, hogy sok futó játékok sokkal intenzívebb, mint Farcry2, futott Farcry2 hibátlanul. LOL Ha nem kap a játék van, hadd rontsa meg az Ön számára. Soha nem csináltam semmit, mint a kiküldetések van eddig, amíg nem szenvednek el végig ezt a szánalmas játék. Igazából ez nem igazán a játékot talál ki, ha befejezzük, ez egy politikai nyilatkozatot. A francba, hogy a kanadai egyet ........ |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a válaszokat, sikerült sort meg, de volt, hogy az alaplap. Legalábbis ez fut édes maxed ki most. ![]() Egészségére, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh Unatkoztam e játék után rájöttem volt egy teljesen új térkép (2. rész) ... és amikor rájöttem, hogy mi történik a végén. Hát igen, de ez a játék nem több nekem, mint FO3. Mindenki azt mondja, jó (FO3), de én csak dont like it. Hmm ... Saját kártyák még mindig jó (8800GTS 640mb), de én nem szeretem azt az elképzelést, korszerűsítése, hogy azok még nagyobb beállításokat. Nem is kell frissíteni, mert csak igazán játszani dota. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer | Tplayer2007 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| Szegény Video lejátszás | RB211 | Multimédia és kodekek | 4 | 2. november 2008 07:19 |
| Gyenge kísérletet újraindítás rendszert! | nchid | General Chat szoftver | 3 | 6. február 2008 17:29 |
| Slow Performance | KillingJoke | A Windows operációs rendszerek | 1 | 29. január 2008 09:33 |
| Szegény diák szeret ingyenes tanácsadás ;-) | Darkseth | Itt mutasd meg magadat | 8 | 16. október 2007 09:54 |
| Téma eszközök | |
| |