![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Įdiegta FC2, bet dabar atrodo, kad Gruodžio svarbius klausimus ji veikia sklandžiai, kai laiko. Žaidime jis veikia gerai, kad prasideda, bet kai aš Hit veiksmo vieta arba įvesti transporto priemonės tampa unplayable. Pirmas dalykas, kurį aš bandžiau buvo nuleisti parametrai ir toliau tai daryti, kol aš ant žemiausios res ir mažiausios parametrus galima buvo pagerėjimas, bet ji vis dar tampa unplayable. Garsas blogiausio aspektas tai baisu klausytis. Aš taip pat išbandžiau ir garsas išjungtas ir turi reguliuoti garso nustatymus savo garso tvarkyklę. Atkreipkite dėmesį, kad tik laive garso. Matavimo ji su Fraps apie mažiausią parametrai ir mažiausios res gaunu apie 130-200 visada, kol lašai kaip akmuo apie 30 ish tampa unplayable į veiksmą, tačiau tada wspina atsargines kopijas. Pažvelgus į šio mėnesius MUP duomenys turėčiau lengvai susitvarkyti tai ne mano max res iš 1440x900, ypač dėl mažo nustatymus! Turiu naujausias tvarkykles ir pleistrai įdiegta. Specifikacijos yra Q6600 stock, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq Tower, 650W Xclio greatpower. XP Pro SP3. Buvo dar eiti į jį šį vakarą ir gavo ne toliau. Vienas dalykas, aš tai šį vakarą buvo paleisti Task Manager, o rodyti jį į langą. Nors vyksta sklandžiai farcry2 naudoja iki 47% ish bet kai veikia blogai tai lašus kaip galima mažesnės 7% poilsio pasirodo grįžti į tuščiosios eigos procesą. Rodo procesoriaus naudojimas apačioje išlieka didelis, nors, maždaug 47%. Gonna naujo crysis kai gaunu laiku ir pamatyti, kaip jis veikia, naudojamas paleisti Gerai med nustatymus pas mane senas 9600GT. Any ideas galite duoti jis bus įvertintas? Ačiū, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs teisus, nors Fishy vyksta čia. Aš manau, jūs iš naujo žaidimą? Pora dalykų, galėtų būti going on here. Jis tikrai gali būti PSU, bet tai labai retai. Jis taip pat galėtų būti kortelę pats. Geriausia tai būtų įdiegti Crysis ar kitą žaidimą ir pamatyti, jei jūs gaunate pačią lašų. Jūs turite būti įdiegta ši bauda - mano 8800GTS 320 tuo pačiu res veikia FC2 nepaprastai gerai didelis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kas Anglies pasakė. System i prastai pastatė save, kad eina daug žaidimų daug intensyviau nei Farcry2, vyko Farcry2 nepriekaištingai. LOL Jei Jūs niekada teisę žaidimai, leiskite sugadinti tai už jus. niekada nieko daryti daugiau nei misijas turite padaryti iki šiol, kol sergate savo kelią šiame žaidime apgailėtina. Actually, it's not really žaidimą galėsite sužinoti, jei jūs baigsite, tai politinis pareiškimas. Damn Kanados vienu metu, kad ........ |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymus, sugebėjo Rūšiuoti ją, bet reikėjo pakeisti pagrindinę plokštę. Bent jau veikia saldus maxed out now. ![]() Į sveikatą, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh I got bored šį žaidimą po to, kai supratau, ten buvo visiškai nauja struktūra (2 dalis) ... o kai aš sužinojau, kas atsitiks pabaigoje. Oh well, tačiau šis žaidimas padarė daugiau už mane nei FO3. Kiekvienas žmogus sako, kad ji gera (FO3) But I just dont like it. Hmm ... mano korteles dar gera (8800GTS 640MB), bet man nepatinka modernizavimo gauti dar daugiau Nustatymai idėja. Aš net nereikia atnaujinti, nes aš tik iš tikrųjų žaisti dotA. |