![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Installed FC2 šodien, bet šķiet, ņemot galvenajiem jautājumiem, darbojas tā gludi dažas laiku. Spēlē, tā darbojas naudas sodu no sākuma bet tad, kad es hit prasību punktu vai ievadiet transportlīdzeklis kļūst unplayable. Pirmā lieta, ko es mēģināju bija pilināmā uzstādījumus un turpināja to darīt, kamēr es biju par zemāko res un zemāko uzstādījumu iespējas, tika uzlabojumi, bet tas joprojām kļūst unplayable. Skaņa ir sliktākais aspekts, tas ir šausmīgs noklausīties. Es arī izmēģināju ar skaņas izslēgts un ir koriģēts skaņas iestatījumus manu skaņu vadītājs. Atzīmēt tikai uz klāja skaņu. Mērot to ar Fraps uz zemāko uzstādījumu un mazāko res man ap 130-200 konsekventi līdz tā pilieni kā akmens līdz aptuveni 30 ish kļūst unplayable darbībā, bet pēc tam climbs atpakaļ uz augšu. Aplūkojot šīs mēnešos MPK skaitļi man būtu viegli varētu rīkoties tā ir mana max res ar 1440x900, īpaši par zemu uzstādījumi! Man ir jaunāko draiveri un ielāpi uzstādīta. Specs ir Q6600 sastāvs, P5W DH, 4gb OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq tornis, 650W Xclio greatpower. XP Pro SP3. Bija vēl viens aiziet pie tā šovakar un saņēma no turpmāk. Viena lieta, ko es tomēr darīt šovakar bija palaist Task Manager, kamēr darbojas tā logā. Kamēr tas darbojas veiksmīgi FARCRY2 izmanto līdz pat 47%, ish, bet, braucot stipri par zemu tas pilieni kā 7% atpūta parādīšanos atgriezties pie tukšgaitas process. Rāda CPU noslodze pie grunts joprojām ir augsts, lai gan, aptuveni 47%. Gonna pārinstalēt Crysis, ja man laiku un redzēt, kā tas darbojas, ko izmanto, lai palaistu ok par med uzstādījumi ar veco 9600GT mani. Jebkuras idejas var dot tiks novērtēti? Pateicība, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tev taisnība, kaut kas neticams notiek šeit. Es pieņemu esat pārinstalēta spēli? Pāris lietas, var tikt notiek šeit. To faktiski varētu PSU, bet tas ir ārkārtīgi reta. Tas arī varētu būt karti pats. Vislabāk to darīt būtu instalēt Crysis vai kādu citu spēli un redzēt, ja jums pašiem pilienus. Jums vajadzētu darbināt šo naudas sodu - mana 8800GTS 320, tajā pašā stājušos iet FC2 pārāk labi augsts.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kas Carbon teica. Sistēma man slikti uzbūvēta pats, kas darbojas visdažādākajās spēlēs daudz intensīvāk nekā FARCRY2 darbojās FARCRY2 nevainojami. LOL Ja jūs nekad spēle labi, ļaujiet man sabojāt to you. Jūs nekad neko vairāk par komandējumu jums ir paveikts līdz šim, kamēr Jums ir pa ceļam ar šo aizgrābjošs spēli. Patiesībā tas nav īsti spēle, jūs uzzināsiet, ja esat pabeidzis, tā ir politisku paziņojumu. Damn Kanādas viens šajā ........ |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildēm, spēja šķirot to ārā, bet bija nomainīt mātesplati. Vismaz tā darbojas sweet izsmelts tagad. ![]() Urravas, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh i got bored šo spēli pēc tam, kad es sapratu, ka bija pilnīgi jaunu karti (part 2) ... un kad es uzzināju, kas notiek beigās. Ak labi, bet šī spēle bija vairāk par mani nekā FO3. Visiem saka, ka tā labi (FO3), bet es tikai dont like it. Hmm ... Manas kartes joprojām labi (8800GTS 640mb), bet man nepatīk ideja par modernizāciju, lai iegūtu vēl vairāk uzstādījumus. Man pat nav nepieciešams modernizēt, jo es tikai patiešām spēlēt dota. |
![]() |
|
| Bookmarks |