![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Zainstalowane FC2, ale dziś wydaje się mieć istotne kwestie to działa płynnie niektórych czas. W grze to działa dobrze na początku, ale po I hit działanie punktu lub wprowadzić pojazd staje się niemożliwe. Pierwszą rzeczą Próbowałem spadał ustawienia i nadal to robić do byłem na najniższej rozdzielczości i najniższych możliwych ustawień, nie było poprawy, ale to nadal jest niemożliwe. Dźwięk jest najgorszym aspektem jest straszne, aby słuchać. Ja również próbowałem go wyłączyć dźwięk i dostosowanie ustawień dźwięku w moim menedżer dźwięku. Pamiętaj, że tylko na pokładzie dźwięku. Pomiar go Fraps na najniższym ustawienia i najniższa res uzyskać około 130-200 konsekwentnie aż spada jak kamień do około 30 ish, staje się niemożliwe w działaniu, ale potem wspina się z powrotem w górę. Patrząc na dane w tym miesiąc CPC Powinienem łatwo być w stanie obsługiwać go w moim maks. rozdzielczości z 1440x900, zwłaszcza o niskich ustawienia! Mam najnowsze sterowniki i poprawki zainstalowane. Dane są Q6600 stanie, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq Tower, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3. Gdyby inny go na to i dzisiaj nie ma dalej. One thing I do dzisiaj nie było uruchomić Menedżera zadań podczas uruchamiania go w oknie. Mimo to działa sprawnie farcry2 używa do 47% ish działa źle, ale gdy ten spada tak nisko, jak 7%, reszta wydaje się powrót do procesu bezczynności. W pokazano użycie procesora na dole choć pozostaje wysoka, około 47%. Gonna ponowna Crysis gdy ja dostać czas i zobaczyć jak to działa, wykorzystywanych do zasilania na ok med. ustawienia ze mną stary 9600gt. Wszelkie pomysły możesz dać będą docenione? Dzięki, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz rację, fishy coś się dzieje tutaj. Zakładam, że już ponownie zainstalować grę? Kilka rzeczy może być słychać tutaj. To faktycznie może być PSU, ale jest to niezmiernie rzadkie. Może to być także karta sama. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zainstalowanie Crysis lub innej grze i sprawdzić, czy masz ten sam kropli. Pacjent powinien być uruchomiony ten grzywny - mój 8800GTS 320 w tym samym res FC2 działa wyjątkowo dobrze na wysokim poziomie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Co węglowe powiedział. System I ja źle zbudowane, że wiele gier jest o wiele bardziej intensywne niż Farcry2, prowadził Farcry2 bezbłędnie. LOL Jeśli nigdy nie uzyskać prawa gry, pozwól mi zdobycz to za Ciebie. nigdy nie robić nic więcej niż misji można było dotąd, dopóki nie cierpi na swój sposób poprzez ten pathetic gry. Właściwie, to naprawdę nie jest grą znajdą się, jeśli skończysz, to jest polityczne. A Damn kanadyjski pojedynczo, że ........ |
|
| |||
| |||
| Dzięki za odpowiedzi, udało się je posortować, ale musiał wymienić płytę główną. Przynajmniej to jest słodkie maxed teraz. ![]() Wiwaty, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh I got bored tej gry i po zrealizowane było zupełnie nowe mapy (część 2) ... i kiedy dowiedziałem się, co dzieje się na końcu. No dobrze, ale ta gra dla mnie zrobił więcej niż FO3. Każdy twierdzi, że dobre (FO3), ale tylko i dont like it. Hmm ... mojej karty nadal dobre (8800GTS 640MB), ale nie podoba mi się pomysł modernizacji, aby uzyskać jeszcze wyższe ustawienia. I nawet nie trzeba uaktualnić odkąd tylko naprawdę grać DotA. |
![]() |
|
| Zakładki |