![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Inštalovaný FC2, ale dnes sa zdá, že sa s hlavnými problémami beží hladko ho niektorí čas. V hre je v rozpore pokuty začína ale raz som postihnutých akčný bod alebo zadať vozidla sa stáva nehratelný. Prvé, čo som bol pád nastavenia a pokračoval tak urobiť, kým som bola na najnižšom res a najnižšie možné nastavenie, došlo k zlepšeniu, ale stále sa stáva nehratelný. Zvuk je najhoršie aspekt je hrozné počúvať. Tiež som sa pokúsil ju vypnúť zvuk a upraviť nastavenie zvuku v mojom zvuk manažér. Poznámka: iba na palube zvuk. Meracie s Fraps na najnižšiu nastavenia a najnižšia res mám okolo 130-200 neustále klesá, až sa ako kameň na zhruba 30 ish, stáva nehratelný v akcii, ale potom vyleze späť hore. Pri pohľade na údaje v tomto mesiacov CPC bych byť ľahko schopný zvládnuť to na moje max res na 1440x900, a to najmä na nízke nastavenie! Mám najnovšie ovládače a záplaty nainštalované. Specs sú Q6600 skladom, P5W DH, 4 GB OCZ 800, GTX 260 Black Ed, Tuniq rozhľadňa, 650W Xclio greatpower. XP Pro SP3. Ešte ísť na to dneska nemám a ďalšie. Jednu vec som si dneska bola spustiť Správcu úloh a súčasne je spustený v okne. I keď beží hladko farcry2 využíva až 47% ish, ale keď beží zle tento kvapky tak nízke, ako 7%, zvyšok sú uvedené na návrat do voľnobehu procesu. Zobrazených CPU na dne zostáva vysoký, ale okolo 47%. Chtěl přeinstalovat Crysis, keď som si čas a pozrite sa, ako to prebieha, ktorý sa používa na spustenie ôk na med nastavenia sa mi stará 9600gt. Akékoľvek nápady môžete dať ocenia? Vďaka, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš pravdu, niečo rybka sa tu deje. Predpokladám, že ste preinštalovať hru? Pár vecí by mohla byť tu deje. Je skutočne mohol byť PSU, ale to je len veľmi zriedka. Mohlo by to byť aj karty samotnej. Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je nainštalovať Crysis alebo inú hru a pozrite sa, či máte rovnaké kvapky. Tie by mali byť spustená táto pokuta - moje 8800GTS 320 na rovnakej res beží FC2 nadmíru dobre na vysokú.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Čo Carbon povedal. Systém som zle postavené, že sama prevádzkuje mnoho hier oveľa intenzívnejšie ako Farcry2, běžel Farcry2 bezchybne. LOL Ak ste nikdy dostať hry práva, dajte mi zkazit pre vás. Nikdy sa nič viac, než je poslanie ste robili doteraz, kým máte svojou cestou cez tento pateticka hru. Vlastne to nie je naozaj hru ak budete zistiť, či ste ju dokončiť, je to politické vyhlásenia. A Sakra kanadskej jednom, že ........ |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpovede, podarilo sa to ale akýsi musel nahradiť dosku. Aspoň to beží sladkej maxed von. ![]() Na zdravie, Keith. |
|
| |||
| |||
| Ahh Mám nenudí tejto hry potom, čo som si uvedomil, že sa úplne novú mapu (časť 2) ... A keď som zistil, čo sa stane na konci. Oh dobre, ale táto hra pre mňa urobil viac ako FO3. Každý hovorí, že je dobré (FO3), ale i len dont páčiť. Hmm ... moje karty stále dobré (8800GTS 640 mb), ale nemám rád myšlienku modernizácie získať ešte vyššiu nastavenia. Nemám ani potrebu inovácii, pretože i len naozaj hrať DotA. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nevyhovujúca kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém | Tplayer2007 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| Slabá Video | RB211 | Multimedia & Kodeky | 4 | 2. novembra 2008 07:19 |
| Slabá pokus reštartu systému! | nchid | Všeobecné Software Chat | 3 | 6. február 2008 17:29 |
| Pomalé Výkon | KillingJoke | Operačné systémy Windows | 1 | 29. januára 2008 09:33 |
| Chudák študent rád poradenstvo zadarmo ;-) | Darkseth | Predstavte Yourself Tu | 8 | 16. októbra 2007 09:54 |
| Thread Tools | |
| |