az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Far Cry 2, düşük performansa.

Reply

Konu Araçları
Old 7 Ocak 2009, 05:20
Bağış Grubu

Merhabalar,

FC2 bugün Yüklü ancak gibi önemli konularda sorunsuz bir zaman Çalışıyorsa sahip olması gereklidir.

Oyunda ile başlamak için iyi ancak bir hareket noktası isabet veya oynanamaz olan bir araç girmek çalışır.

Denedim İlk şey ayarlarını düşürme ve kadar en düşük RES ve en düşük ayarları mümkün etmeye devam ederken, bir gelişme oldu, fakat yine de olur. Ses bu çok kötü en kötü yönü dinlemek içindir. Ayrıca kapalı ses ve denedim benim ses yöneticisindeki ses ayarları ayarlanır var. Kurulu ses, yalnızca unutmayın.

En düşük ayarları Fraps ile Ölçme ve ben 130-200 civarında sürekli kadar bir taş gibi yaklaşık 30 imsi için düşerse almak düşük RES, eylem olarak oynanamaz hale gelir ama sonra yukarı tırmanıyor. Bu ay TBM'yi rakamları I kolayca 1440x900 benim maksimum RES at düşük ayarları özellikle hallederim gerekir arıyorsunuz!

Ve en son sürücü yamaları yüklü.

Özellikleri vardır Q6600 stok, P5W DH, 4GB OCZ 800, GTX 260 Siyah Ed Tuniq kulesi, 650w Xclio greatpower. XP Pro SP3.
Başka bir ona bu gece ve gitmek Had var daha.

Ben bir şey bu gece görev yöneticisi ise bir pencere içinde çalışan çalıştırmak oldu yapmak. Whilst ama sorunsuz farcry2 kullanır kadar% 47 imsi için çalışan zaman kötü bu kadar düşük% 7 geri kalan Boşta işlemi geri dönmek için görünmesini olarak düşer çalışıyor.

Alttaki gösterilir CPU kullanımı da yaklaşık% 47 yüksek olmaya devam etmektedir.

Gonna yeniden Crysis ne zaman i zaman ve nasıl, bana eski 9600gt ile med ayarları tamam çalıştırmak için kullanılan çalışır bakın.

Size herhangi bir fikir takdir edilir?

Teşekkürler,

Keith.
Old 7 Ocak 2009, 17:54
Bağış Grubu

You're right, bir balık oluyor. Sana oyunu yeniden yüklenmesi kabul ettik?

Şeyleri burada devam olabilir bir çift. Bu aslında PSU olabilir, fakat bu son derece nadir's. Ayrıca kartın kendisi olabilir.

Yapılacak en iyi şey Crysis veya başka bir oyun kurmak ve görmek eğer aynı damlaları almak olacaktır. Bu iyi çalışıyor olmalıdır - benim 8800GTS 320 Aynı şey at çalışır FC2 fazlasıyla iyi yüksek.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 7 Ocak 2009, 20:46
Bağış Grubu

Karbon ne söyledi. Ben kötü çok daha fazla yoğun Farcry2 daha birçok oyun çalışır sorunsuz Farcry2 koştum kendimi inşa Sistem.

LOL Eğer bana sizin için yağma izin oyunu doğru asla. size ASLA bir şey bugüne kadar kadar yolunuzu zarar bu acıklı oyun boyunca yaptığımız misyon daha var. Aslında gerçekten eğer bitirmek için bulmak bir oyun, bir siyasi beyanı's. Bu ........ Bir Lanet Kanadalı bir
Old 8 Ocak 2009, 16:01
Bağış Grubu

Cevapların için teşekkürler, bu punto başardı ama anakart değiştirdim.

En azından şimdi dışarı maxed tatlı olarak çalışır.

Peynir,

Keith.
Old 17 Ocak 2009, 09:43
Üye Grubu

Sonra orada yepyeni bir harita (Bölüm 2) olduğunu anladılar Ahh Bu oyunun sıkıldım ... ne zaman ve ne sonunda olur öğrendim. Ah evet, ama bu oyun beni FO3 çok daha fazla yaptım. Herkes iyi (FO3 diyor) ama ben bunu sevmiyorum.

Hmm ... benim kart hala iyi (8800GTS 640mb) ama daha da yüksek ayarlarını almak için yükseltme ve fikrini sevmiyorum. Hatta ben bu yana sadece gerçekten DotA oynamak yükseltme gerekmez.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından