![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Встановлена FC2 сьогодні, але, схоже, що мають серйозні питання, працює плавно якогось часу. У грі він виконується нормально, для початку, але раз я вдарив дій точку або введіть техніка стає неможливо відтворити. Першим ділом я спробував було Видалення налаштування і продовжують робити це, поки я була на низькому дозволі і низьких налаштуваннях можливо, було покращення, але все ще стає неможливо відтворити. Звук гіршому аспекті це жахливо для прослуховування. Я також спробував його виговоритися і скоригували налаштування звуку в моєму Sound Manager. Зверніть увагу, тільки на борту звук. Його вимірювання з Fraps на низьких настройках і низька Res обійти 130-200 послідовного поки він падає, як камінь близько 30 ISH, стає неможливо відтворити в дії, але потім піднімається назад вгору. Дивлячись на цифри, що містяться в цьому місяці КПК я повинен бути легко впорається на мій Макс РЕЗ 1440x900, особливо на низьких настройках! У мене останні драйвери і патчі встановлені. Специфікації Q6600 складі, P5W DH, 4gb OCZ 800, GTX 260 Чорний Ед, Tuniq Tower, 650W Xclio greatpower. XP Pro SP3. Був інший піти на це сьогодні і не отримав подальшого. Одна річ, я зробив сьогодні ввечері було зробити для запуску диспетчера завдань в той час вона працює у вікні. Хоча вона працює плавно farcry2 використовує до 47% ISH, але працює погано, коли це крапля як низька 7% інші з'являються на повернення в процесі простою. Показано використання процесора у нижній частині залишається високою, хоча близько 47%. Gonna перевстановити Crysis, коли я отримую час і подивитися, як він працює, використовується для запуску ОК Med настройками у мене старої 9600GT. Будь-які ідеї можна буде дати оцінку? Спасибі, Кейт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви маєте рацію, що щось тут не відбувається. Я думаю, ви перевстановити гру? Пару речей можна було б тут відбувається. Це дійсно може бути блок живлення, але це вкрай рідко. Вона також може бути самій карті. Найкраще було б встановити Crysis або іншу гру і подивитися, якщо ви отримаєте той же падає. Ви повинні бути запущені цього штрафу - моя 8800GTS 320 на тому ж Res FC2 працює дуже добре на висоті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Що сказав вуглецю. Система побудована Я погано себе, що проходить багато ігор набагато більш інтенсивний, ніж Farcry2, побіг Farcry2 бездоганно. LOL Якщо ви ніколи не отримаєте гру Добре, давай мені псувати її для вас. Ви нічого не робите більше, ніж місія ви робили до цих пір, поки ви не постраждає ваш шлях через цю жалюгідну гру. Насправді, це не зовсім гра вам, якщо ви закінчите її, це політична заява. Чорт канадського один на цьому ........ |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за відповіді, вдалося розібратися, але були змушені замінити материнську плату. Принаймні він працює Sweet максимізуючи зараз. ![]() Ура, Кейт. |
|
| |||
| |||
| Ах мені набридло цю гру після того, як я зрозуміла, там була ціла нова карта (частина 2) ... І коли я дізналася, що відбудеться в кінці. Гаразд, але в цій грі зробив для мене більше, ніж FO3. Всі кажуть, що це добре (FO3), але я просто Dont подобається. Хм ... мої карти ще добре (8800GTS 640MB), але мені не подобається ідея модернізації щоб отримати ще більш високі значення. Я навіть не потрібно оновити, так як я тільки дійсно грають DotA. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| Бідні відтворення відео | RB211 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 2 листопада 2008 07:19 |
| Слабка спроба перезавантаження системи! | nchid | General Software чат | 3 | 6 лютого 2008 17:29 |
| Низька продуктивність | KillingJoke | Операційні системи Windows | 1 | 29 січня 2008 09:33 |
| Бідний студент любить вільний рада ;-) | Darkseth | Тут Introduce Yourself | 8 | 16 жовтня 2007 09:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |