по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри!

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти февруари 2009 г, 15:20
Член Група

Default Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри!

Моят първи правилното онлайн FPS е призива на митото 4. Играх я много и имам доста добър в това, аз после спря поради изпитите, почивки др Тогава гълъб в света на CounterStrike Източник и установих, че gameplay е много бърза и може да умре само че малко по-лесно. След като играя тази игра по-често, а след това се връщат на призива на задължения, установено, че моята реакция, време беше, че много по-засилено, отколкото това на онези, които безумно се опитали да ме убият.

Аз много съвети там, които искат умение да се даде този метод отдавна. (От coure Искам да кажа в свободното си време ....... не искам живота провален от сериозни игри; Г)

Карам
Old 4-ти февруари 2009 г, 04:19
Член Група

Default Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри!

Моят първи FPS е ренегат го взеха възрасти да убие somone освен ако U насочени защото главата, които дори и след това се справедлив време да умреш. Така че аз имам amazying най Sniping там. След това се преместих да Cod4 и бях ужасен, както в cod4 то doesn't значение къде и ги удари му почти първият човек, за да започнете застрелям победи където върху тялото. Имам много добър в това и след това се преместих на CSS и мога да ви кажа аз вече беше един от най-добрите играчи, когато се премества към тази игра, но когато се премества обратно към cod4 Аз сукал така badley I couldnt убие anyonei сега никога не получи положителен K / D или нещо .... Така че моята теория е, ако U wana получите най-добрата игра ... просто все още с играта ...
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моят CDROM продължава да се движи във и от самата себе си? blakey6 Общи Хардуер Чат 7 23-ти ноември 2009 година 16:48
Преместване на ОС и т.н. в новата HD mrdaveyk Общи Софтуер Чат 9 20 януари 2009 год. 16:04
Ей там се движат с AZ от OH metzger88 Представете Yourself Тук 5 25 ноември 2008 14:56
Подвижни Фонов XP ashmehta Общи Софтуер Чат 5 8 май 2008 г. 13:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc