![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят първи правилното онлайн FPS е призива на митото 4. Играх я много и имам доста добър в това, аз после спря поради изпитите, почивки др Тогава гълъб в света на CounterStrike Източник и установих, че gameplay е много бърза и може да умре само че малко по-лесно. След като играя тази игра по-често, а след това се връщат на призива на задължения, установено, че моята реакция, време беше, че много по-засилено, отколкото това на онези, които безумно се опитали да ме убият. Аз много съвети там, които искат умение да се даде този метод отдавна. (От coure Искам да кажа в свободното си време ....... не искам живота провален от сериозни игри; Г) Карам |
|
| |||
| |||
| Моят първи FPS е ренегат го взеха възрасти да убие somone освен ако U насочени защото главата, които дори и след това се справедлив време да умреш. Така че аз имам amazying най Sniping там. След това се преместих да Cod4 и бях ужасен, както в cod4 то doesn't значение къде и ги удари му почти първият човек, за да започнете застрелям победи където върху тялото. Имам много добър в това и след това се преместих на CSS и мога да ви кажа аз вече беше един от най-добрите играчи, когато се премества към тази игра, но когато се премества обратно към cod4 Аз сукал така badley I couldnt убие anyonei сега никога не получи положителен K / D или нещо .... Така че моята теория е, ако U wana получите най-добрата игра ... просто все още с играта ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят CDROM продължава да се движи във и от самата себе си? | blakey6 | Общи Хардуер Чат | 7 | 23-ти ноември 2009 година 16:48 |
| Преместване на ОС и т.н. в новата HD | mrdaveyk | Общи Софтуер Чат | 9 | 20 януари 2009 год. 16:04 |
| Ей там се движат с AZ от OH | metzger88 | Представете Yourself Тук | 5 | 25 ноември 2008 14:56 |
| Подвижни Фонов XP | ashmehta | Общи Софтуер Чат | 5 | 8 май 2008 г. 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |