menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry!

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2009, 15:20
Člen Skupina

Default Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry!

Můj první řádné online FPS bylo Call of Duty 4. Hrál jsem ji hodně a mám dost dobrý na to, pak jsem přestal kvůli zkouškám, dovolené apod. Pak jsem holubice do světa protiúder Zdrojové a zjistil, že hraní je mnohem rychlejší a můžete zemřít jen, že trochu jednodušší. Poté, co tuto hru hrát častěji a pak se vracejí do Call of Povinnosti jsem zjistil, že moje reakce byla, že mnohem užší než u těch, kteří bláhově pokusil zabít.

I tam mnoho rad, které usilují o dovednost, aby tato metoda lety. (Z coure mám na mysli ve svém volném čase ....... nechcete žádné žije v troskách vážná hra, D)

Řídit
Old 4.února 2009, 04:19
Člen Skupina

Default Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry!

Můj první FPS byl Odpadlíka trvalo věků zabít somone pokud u zaměřených na tu hlavu, která už tehdy vzal spravedlivý čas zemřít. Tak jsem dostal amazying na Sniping na tam. Pak jsem se přestěhoval do CoD4 a byl jsem hrozně jako v CoD4 je doesnt ohledu na to, kde u postižených je téměř první osoba, která má začít střílet výher kdekoliv na těle. Mám opravdu dobrý na to a pak jsem se přestěhoval do CSS, a můžu říct, jsem už byl jedním z nejlepších hráčů, když jsem se přestěhoval na tuto hru, ale když jsem se přestěhoval zpět do CoD4 i nasáta tak badley i couldnt zabít anyonei nyní nikdy získat kladné K / D nebo cokoliv .... Takže moje teorie je, pokud si u wana dobrá hra ... jen ještě s hrou ...
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.