![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj první řádné online FPS bylo Call of Duty 4. Hrál jsem ji hodně a mám dost dobrý na to, pak jsem přestal kvůli zkouškám, dovolené apod. Pak jsem holubice do světa protiúder Zdrojové a zjistil, že hraní je mnohem rychlejší a můžete zemřít jen, že trochu jednodušší. Poté, co tuto hru hrát častěji a pak se vracejí do Call of Povinnosti jsem zjistil, že moje reakce byla, že mnohem užší než u těch, kteří bláhově pokusil zabít. I tam mnoho rad, které usilují o dovednost, aby tato metoda lety. (Z coure mám na mysli ve svém volném čase ....... nechcete žádné žije v troskách vážná hra, D) Řídit |
|
| |||
| |||
| Můj první FPS byl Odpadlíka trvalo věků zabít somone pokud u zaměřených na tu hlavu, která už tehdy vzal spravedlivý čas zemřít. Tak jsem dostal amazying na Sniping na tam. Pak jsem se přestěhoval do CoD4 a byl jsem hrozně jako v CoD4 je doesnt ohledu na to, kde u postižených je téměř první osoba, která má začít střílet výher kdekoliv na těle. Mám opravdu dobrý na to a pak jsem se přestěhoval do CSS, a můžu říct, jsem už byl jedním z nejlepších hráčů, když jsem se přestěhoval na tuto hru, ale když jsem se přestěhoval zpět do CoD4 i nasáta tak badley i couldnt zabít anyonei nyní nikdy získat kladné K / D nebo cokoliv .... Takže moje teorie je, pokud si u wana dobrá hra ... jen ještě s hrou ... |