![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Η πρώτη μου ήταν σωστή online FPS Call of Duty 4. Έπαιξα πολύ και θα έχεις πολύ καλή σε αυτό, τότε θα διακοπεί λόγω εξετάσεις, διακοπές κλπ. Τότε περιστέρι στον κόσμο της αντεπίθεση Πηγή και διαπίστωσε ότι το gameplay είναι πολύ πιο γρήγορα και μπορείτε να πεθαίνουν ακριβώς λίγο ευκολότερη. Μετά από αυτό το παιχνίδι που παίζουν πιο συχνά και στη συνέχεια επιστρέφουν στο Call of Καθήκοντα βρήκα ότι μου χρόνος αντίδρασης ήταν ότι πολύ πιο ενισχυμένο από αυτή των ανόητα αυτούς που προσπάθησαν να με σκοτώσουν. I συμβουλές πολλοί εκεί έξω που αναζητούν δεξιότητα να δώσει αυτή τη μέθοδο πριν. (Από coure εννοώ στο ελεύθερο χρόνο σας ....... δεν θέλουν καμία ζωή καταστράφηκε από σοβαρό gaming? D) Διαδρομή |
|
| |||
| |||
| Η πρώτη μου FPS ήταν λιποτάκτης πήρε ηλικίες να σκοτώσει somone Αν δεν υπάρχει και με στόχο για την κεφαλή, η οποία ακόμη και τότε πήρε μια δίκαιη στιγμή να πεθάνει. Έτσι πήρα amazying σε Sniping εκεί. Τότε μετακόμισα στο Cod4 και ήμουν απαίσιος όπως στο cod4 θα doesn't κατηγορία όπου και έπληξε τους την σχεδόν πρώτο πρόσωπο για να ξεκινήσει πυροβολούν όπου κερδίζει για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έχω πραγματικά καλή σε αυτό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο i CSS και μπορώ να σας πω ότι ήμουν ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες όταν μετακόμισα σε αυτό το παιχνίδι αλλά όταν μεταφέρθηκε πίσω στο cod4 i αναρροφείται τόσο badley i couldnt σκοτώσει anyonei τώρα ποτέ δεν λάβουν θετική K / Δ ή τίποτα .... θεωρία μου λοιπόν είναι εάν u wana καλά σε ένα παιχνίδι ... λίγο ακόμα με το παιχνίδι ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Cdrom Διατηρεί μου Μετακίνηση σε και διενεργούνται από την ίδια; | blakey6 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Νοεμβρίου 2009 16:48 |
| Μετακίνηση σε νέο OS κλπ HD | mrdaveyk | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 20 Ιαν 2009 16:04 |
| Γεια σου από τη μετάβαση στην AZ OH | metzger88 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 25 Νοε 2008 14:56 |
| Προχωρώντας Ιστορικό XP | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 8η Μαΐου 2008 13:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |