manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"!

Reply

Thread Tools
Old 3. veljače 2009, 15:20
Member Group

Default Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"!

Moj prvi pravi je bio online FPS poziv duty 4. Igrao sam ga dosta i dobio prilično dobar u tome, ja onda prestala zbog ispita, blagdani, itd. Onda sam golubica u svijet Counterstrike Source i utvrdili da je gameplay je puno brži i moći ćete umrijeti samo da je malo lakše. Nakon igrajući ovu igru, a zatim češće vraćaju na poziv Dužnosti Otkrio sam da je moja reakcija je bila da je vrijeme mnogo više nego što se poboljšane onih koji budalasto pokusavali ubiti.

I savjet mnogih vani koji traže spretnost dati ovu metodu ago. (Of coure mislim u svojem slobodno vrijeme ....... ne želite da se bilo koja živi unistene ozbiljan gaming; D)

Voziti
Old 4. veljače 2009, 04:19
Member Group

Default Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"!

Moj prvi je bio odmetnik FPS ga uzeli da ubije somone dobi, osim ako u glavi ima za cilj za koji čak i tada je uzeo vremena da se pošteno umrijeti. Tako sam dobio amazying kod pucanja iz snajpera na tamo. Tada sam se preselila u Cod4 i bila sam strašno kao u cod4 obzira na to gdje se on u svojim hit ih gotovo prvu osobu da počnete pucati osvaja ma gdje na tijelu. Imam stvarno dobar u ovome, a potom sam preselio u CSS i mogu vam reći da je već bio jedan od najboljih igrača kad sam se preselila u ovoj igri, ali kad sam preselio nazad na cod4 i na taj način usisan badley i couldnt ubiti anyonei sada nikada nisu dobili pozitivne K / D ili ništa .... Dakle, ako je moja teorija u wana dobiti dobar u igri ... samo dalje s igrom ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj CDROM Uspomena Useljenje and Out sama po sebi? blakey6 General Hardware Chat 7 23 studeni 2009 16:48
Premještanje na novi OS etc HD mrdaveyk Općenito Software Chat 9 20 siječanj 2009 16:04
Hej tamo sele u AZ iz OH metzger88 Uvesti Yourself Ovdje 5 25. studeni 2008 14:56
Premještanje XP Pozadina ashmehta Općenito Software Chat 5 8. svibanj 2008 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.