![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prvi pravi je bio online FPS poziv duty 4. Igrao sam ga dosta i dobio prilično dobar u tome, ja onda prestala zbog ispita, blagdani, itd. Onda sam golubica u svijet Counterstrike Source i utvrdili da je gameplay je puno brži i moći ćete umrijeti samo da je malo lakše. Nakon igrajući ovu igru, a zatim češće vraćaju na poziv Dužnosti Otkrio sam da je moja reakcija je bila da je vrijeme mnogo više nego što se poboljšane onih koji budalasto pokusavali ubiti. I savjet mnogih vani koji traže spretnost dati ovu metodu ago. (Of coure mislim u svojem slobodno vrijeme ....... ne želite da se bilo koja živi unistene ozbiljan gaming; D) Voziti |
|
| |||
| |||
| Moj prvi je bio odmetnik FPS ga uzeli da ubije somone dobi, osim ako u glavi ima za cilj za koji čak i tada je uzeo vremena da se pošteno umrijeti. Tako sam dobio amazying kod pucanja iz snajpera na tamo. Tada sam se preselila u Cod4 i bila sam strašno kao u cod4 obzira na to gdje se on u svojim hit ih gotovo prvu osobu da počnete pucati osvaja ma gdje na tijelu. Imam stvarno dobar u ovome, a potom sam preselio u CSS i mogu vam reći da je već bio jedan od najboljih igrača kad sam se preselila u ovoj igri, ali kad sam preselio nazad na cod4 i na taj način usisan badley i couldnt ubiti anyonei sada nikada nisu dobili pozitivne K / D ili ništa .... Dakle, ako je moja teorija u wana dobiti dobar u igri ... samo dalje s igrom ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj CDROM Uspomena Useljenje and Out sama po sebi? | blakey6 | General Hardware Chat | 7 | 23 studeni 2009 16:48 |
| Premještanje na novi OS etc HD | mrdaveyk | Općenito Software Chat | 9 | 20 siječanj 2009 16:04 |
| Hej tamo sele u AZ iz OH | metzger88 | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 25. studeni 2008 14:56 |
| Premještanje XP Pozadina | ashmehta | Općenito Software Chat | 5 | 8. svibanj 2008 13:59 |
| Thread Tools | |
| |