kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék!

Reply

Téma eszközök
Old Február 3, 2009, 15:20
Csoport tagja

Az első a megfelelő online FPS a Call of Duty 4. Játszottam egy tétel van, és nagyon jó, én majd leállt, mivel vizsgák, ünnepek stb Aztán galamb a világ a counterstrike Forrás és megállapította, hogy a játék egy csomó gyorsabb és akkor hal meg, hogy most kicsit könnyebb. Miután játszani ezt a játékot többször, majd visszatér a Call of Duties én találtam, hogy a reakció ideje volt, hogy sokkal jobb, mint az, aki bolondul megpróbálta megölni.

Én tanácsot sok ott akik készség, hogy ezt a módszert korábban. (Of Coure Mármint a spare time ....... nem akarok semmilyen életük tönkrement súlyos szerencsejáték-D)

Vezet
Old Február 4, 2009, 04:19
Csoport tagja

Az első FPS volt Renegade azt korosztály megölni somone és célja, hacsak nem a fej, amely még akkor is volt egy szép idő, hogy meghaljon. Van amazying a Sniping ott. Aztán átkerült a cod4, és én borzasztó volt, mint a cod4 ez nem számít, ha azokat a hit és az első, aki szinte kezdeni lõdd Győzelem bárhol a testen. Itt tényleg jó, és akkor én átkerül a CSS és el lehet mondani, én már az egyik legjobb játékos, ha átkerül ez a játék, de amikor visszatért cod4 i szar úgy badley i couldnt kill anyonei most már soha nem kap pozitív K / F, vagy ilyesmi .... Szóval én elmélet ha u wana hogy jó játék ... csak még a játék ...
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.