![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az első a megfelelő online FPS a Call of Duty 4. Játszottam egy tétel van, és nagyon jó, én majd leállt, mivel vizsgák, ünnepek stb Aztán galamb a világ a counterstrike Forrás és megállapította, hogy a játék egy csomó gyorsabb és akkor hal meg, hogy most kicsit könnyebb. Miután játszani ezt a játékot többször, majd visszatér a Call of Duties én találtam, hogy a reakció ideje volt, hogy sokkal jobb, mint az, aki bolondul megpróbálta megölni. Én tanácsot sok ott akik készség, hogy ezt a módszert korábban. (Of Coure Mármint a spare time ....... nem akarok semmilyen életük tönkrement súlyos szerencsejáték-D) Vezet |
|
| |||
| |||
| Az első FPS volt Renegade azt korosztály megölni somone és célja, hacsak nem a fej, amely még akkor is volt egy szép idő, hogy meghaljon. Van amazying a Sniping ott. Aztán átkerült a cod4, és én borzasztó volt, mint a cod4 ez nem számít, ha azokat a hit és az első, aki szinte kezdeni lõdd Győzelem bárhol a testen. Itt tényleg jó, és akkor én átkerül a CSS és el lehet mondani, én már az egyik legjobb játékos, ha átkerül ez a játék, de amikor visszatért cod4 i szar úgy badley i couldnt kill anyonei most már soha nem kap pozitív K / F, vagy ilyesmi .... Szóval én elmélet ha u wana hogy jó játék ... csak még a játék ... |