![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הראשון שלי היה תקין מקוונים FPS שיחה של החובה 4. שיחקתי את זה הרבה וקיבלתי די טוב בזה, אז אני נעצר עקב בחינות, חגים וכו 'אז אני תסיל לעולם של Counterstrike מקור ומצאתי כי gameplay הוא מאוד מהיר ואתה יכול למות, כי רק מעט יותר קל. אחרי ששיחק במשחק הזה בתדירות גבוהה יותר ואז לחזור על הקריאה של החובות אני נמצא כי זמן התגובה שלי, זה היה הרבה יותר משופר מזה של מי בטפשות ניסה להרוג אותי. אני נמצא שם הרבה עצות המבקשים מיומנות לתת בשיטה זו לפני. (מתוך coure אני אומר לך פנאי ....... לא רוצה כל חיי הורסת לפי רציני Gaming; ד) לנהוג |
|
| |||
| |||
| FPS הראשון שלי היה עריק לקח הגילאים להרוג מישהו, אלא אם כן יש U כיוון של הראש, אשר גם אז לקח זמן סביר כדי למות. אז יש לי amazying לעבר צליפה על שם. לאחר מכן עברתי ל Cod4 והייתי נורא כמו cod4 זה משנה היכן doesn't U היכה אותם אדם הראשון שלה כמעט להתחיל לירות זוכה מקום על הגוף. יש לי ממש טוב בזה ולאחר מכן עברתי ל CSS ואני יכול להגיד לך שאני כבר אחד השחקנים הטובים ביותר כאשר העברתי את המשחק הזה אבל כאשר העברתי לראש cod4 אני כל כך דפוק badley אני couldnt להרוג anyonei עכשיו אף פעם לא מקבלים חיובית K / D או משהו .... אז התיאוריה שלי היא אם U wana לקבל משחק טוב ... רק עוד משחק עם ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שומר CDROM שלי נע פנימה והחוצה על ידי עצמו? | blakey6 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 נובמבר 2009 16:48 |
| הובלה וכו 'על גבי מערכת ההפעלה החדשה HD | mrdaveyk | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 20 ינואר 2009 16:04 |
| היי שם מעבר מ AZ OH | metzger88 | ואציג את עצמך כאן | 5 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 14:56 |
| העברת רקע XP | ashmehta | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 8 במאי 2008 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |