mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai!

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2009, 15:20
Narys

Default Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai!

Mano pirmasis tinkamą online FPS buvo Call of Duty 4. Aš grojo daug ir got pretty good at it, aš ten sustojo dėl egzaminų, švenčių ir tt Tada aš dove į Counterstrike Source pasaulio ir nustatė, kad žaidimai yra daug greitesnis ir tu gali mirti tik, kad šiek tiek lengviau. Po žaisti šį žaidimą dažniau ir tada grįžo į muitų skambink radau, kad mano reakcijos laikas buvo ta, kad daug didesnis nei tų, kurie kvailai bandė mane nužudyti.

Aš ten daug patarimų, kurie siekia įgūdžių duoti šį metodą atgal. (Iš coure aš tai savo laisvalaikiu ....... nenoriu, bet gyvenimo sugadina pagal Serious Gaming; D)

Vairuoti
Old Vasaris 4, 2009, 04:19
Narys

Default Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai!

Mano pirmasis FPS buvo Renegade užtruko amžiaus žudyti somone nebent u siekta ten galvutė, net tada buvo teisingas laikas mirti. So I got amazying ne šaudyti ten. Tada aš persikėlė į Cod4 ir man buvo baisu, kaip CoD4 tai doesnt matter kai u hit juos savo beveik pirmojo asmens pradėti šaudyti laimi kur ant kūno. Aš tikrai gerai tai tada aš persikėlė į CSS, ir galiu pasakyti, man jau buvo vienas geriausių žaidėjų, kai persikėliau į šį žaidimą, bet kai aš vėl persikėlė į CoD4 ir išsiurbiamas tiek badley I couldnt nužudyti anyonei dabar niekada teigiamas K / D arba nieko .... Taigi mano teorija if u wana get gerai žaidimas ... tiesiog dar su žaidimu ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano cdrom Keeps Moving ir vykdo pati? blakey6 General Hardware Chat 7 Lapkritis 23, 2009 16:48
Persikėlimas į naują OS ir tt HD mrdaveyk BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 9 20 sausis 2009 16:04
Hey there judančių AZ nuo OH metzger88 Introduce yourself here 5 Lapkritis 25, 2008 14:56
Persikėlimas Fono XP ashmehta BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 8 gegužė 2008 13:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.