![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mans pirmais pareizi online FPS bija Call of Duty 4. Man bija tā daudz un ieguva diezgan labi, es tad pārtrauca sakarā ar eksāmeniem, brīvdienām utt Tad es balodis vērā pasaulē Counterstrike Source un konstatēja, ka spēle ir daudz ātrāka un jūs varat mirt tieši to mazliet vieglāk. Pēc spēles šajā spēlē biežāk un pēc tam atgriežas Call of Duties Es atklāju, ka manas reakcijas laiks bija daudz ciešākas nekā tiem, kas muļķīgi mēģinājusi nogalināt mani. Es padomu daudz kas tur kas meklē prasme sniegt šo metodi atpakaļ. (No coure Es domāju savā brīvajā laikā ....... negribu dzīvi izpostījis rupjas spēles, D) Braukt |
|
| |||
| |||
| Mans pirmais FPS bija Renegade pagāja vecumu nogalināt somone ja u kuru mērķis ir, ir galva, kas jau toreiz bija taisnīga laiks mirt. So i got amazying pie Sniping ietekmējis. Tad es pārcēlos uz cod4 un man bija šausmīgs kā cod4 tas doesn't, kur u hit viņiem tās gandrīz pirmais, lai sāktu šaut uzvar kur uz ķermeņa. Man tiešām labi šo un pēc tam es pārcēlos uz CSS, un es varu jums pateikt, man jau bija viens no labākajiem spēlētājiem, kad es pārcēlos uz šo spēli, bet kad es pārcēlos atpakaļ uz cod4 i iesūc tik badley i couldnt nogalināt anyonei tagad nekad iegūt pozitīvu K / D vai kaut ko .... Tātad mana teorija ir ja u wana get laba spēle ... tikko vēl ar spēli ... |
![]() |
|
| Bookmarks |