![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój pierwszy właściwego online FPS był Call of Duty 4. Grałem to sporo i całkiem nieźle się na niej, następnie zatrzymany w związku z egzaminami, święta itp. Wtedy gołąb w świat Counterstrike Source i stwierdziła, że gra jest o wiele szybsze i możesz umrzeć tylko trochę łatwiejsze. Po tej grze gra coraz częściej, a następnie powrót do Call of Duties stwierdziliśmy, że mój czas reakcji była znacznie bardziej rozszerzone niż tych, którzy nierozsądnie próbowano mnie zabić. I wiele porad, którzy szukają tam umiejętności do tej metody temu. (Z coure Mam na myśli w swoim wolnym czasie ....... nie ma żadnych życia zniszczony przez poważne gier; D) Prowadzić |
|
| |||
| |||
| Mój pierwszy FPS był Renegade ona wieku zabić somone chyba u zmierzających do głowy, które nie miały jeszcze wówczas sprawiedliwego czas umierać. Więc mam amazying na Sniping na nie. Następnie przeprowadziłem się do Cod4 i ja was awful w cod4 it doesnt sprawy, gdzie u trafienie nich niemal pierwszą osobą, aby zacząć strzelać wygrywa gdziekolwiek na ciele. Mam naprawdę dobry w tym, a następnie przeniósł się do I CSS i mogę powiedzieć, byłem już jednym z najlepszych graczy, kiedy przeniósł się do tej gry ale kiedy przeniósł się z powrotem do cod4 i ssać tak badley i couldnt zabić anyonei teraz nigdy nie otrzymać pozytywne K / D lub cokolwiek .... Więc moja teoria jest u wana w dobre gry ... tylko jeszcze z gry ... |
![]() |
|
| Zakładki |