menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry!

Reply

Thread Tools
Old 3 februára 2009, 15:20
Člen Skupina

Default Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry!

Môj prvý riadne online FPS bolo Call of Duty 4. Hrál jsem ji hodně a mám dosť dobrý na to, potom som prestal kvôli skúškam, dovolenky apod Potom som holubica do sveta protiuder Zdrojové a zistil, že hranie je oveľa rýchlejší a môžete zomrieť len, že trochu jednoduchšie. Potom, čo túto hru hrať častejšie a potom sa vracajú do Call of Povinnosti som zistil, že moja reakcia bola, že oveľa užšia ako u tých, ktorí bláhová pokúsil zabiť.

I tam veľa rád, ktoré sa usilujú o zručnosť, aby táto metóda rokmi. (Z cour mám na mysli vo svojom voľnom čase ....... nechcete žiadne žije v troskách vážna hra, D)

Riadiť
Old 4.februára 2009, 04:19
Člen Skupina

Default Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry!

Môj prvý FPS bol Odpadlíka trvalo vekov zabiť Tadžikistanský somoni ak u zameraných na tú hlavu, ktorá už vtedy vzal spravodlivý čas zomrieť. Tak som dostal amazying na Sniping na tam. Potom som sa presťahoval do CoD4 a bol som hrozně ako v CoD4 je doesnt ohľadu na to, kde u postihnutých je takmer prvá osoba, ktorá má začať strieľať výhier kdekoľvek na tele. Mám naozaj dobrý na to a potom som sa presťahoval do CSS, a môžem povedať, som už bol jedným z najlepších hráčov, keď som sa presťahoval na túto hru, ale keď som sa presťahoval späť do CoD4 i nasát tak badley i couldnt zabiť anyonei teraz nikdy získať kladné K / D alebo čokoľvek .... Takže moja teória je, ak si u wana dobrá hra ... len ešte s hrou ...
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Moja cdrom Keeps Príchod a odchod o sebe? blakey6 Všeobecné Hardware Chat 7 23.listopadu 2009 16:48
Presťahovanie OS atď na nové HD mrdaveyk Všeobecné Software Chat 9 20. januára 2009 16:04
Ahoj, ktorí sa sťahujú na AZ z OH metzger88 Predstavte Yourself Tu 5 25. novembra 2008 14:56
Pohyblivé pozadie XP ashmehta Všeobecné Software Chat 5 8. máj 2008 13:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.