![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj prvý riadne online FPS bolo Call of Duty 4. Hrál jsem ji hodně a mám dosť dobrý na to, potom som prestal kvôli skúškam, dovolenky apod Potom som holubica do sveta protiuder Zdrojové a zistil, že hranie je oveľa rýchlejší a môžete zomrieť len, že trochu jednoduchšie. Potom, čo túto hru hrať častejšie a potom sa vracajú do Call of Povinnosti som zistil, že moja reakcia bola, že oveľa užšia ako u tých, ktorí bláhová pokúsil zabiť. I tam veľa rád, ktoré sa usilujú o zručnosť, aby táto metóda rokmi. (Z cour mám na mysli vo svojom voľnom čase ....... nechcete žiadne žije v troskách vážna hra, D) Riadiť |
|
| |||
| |||
| Môj prvý FPS bol Odpadlíka trvalo vekov zabiť Tadžikistanský somoni ak u zameraných na tú hlavu, ktorá už vtedy vzal spravodlivý čas zomrieť. Tak som dostal amazying na Sniping na tam. Potom som sa presťahoval do CoD4 a bol som hrozně ako v CoD4 je doesnt ohľadu na to, kde u postihnutých je takmer prvá osoba, ktorá má začať strieľať výhier kdekoľvek na tele. Mám naozaj dobrý na to a potom som sa presťahoval do CSS, a môžem povedať, som už bol jedným z najlepších hráčov, keď som sa presťahoval na túto hru, ale keď som sa presťahoval späť do CoD4 i nasát tak badley i couldnt zabiť anyonei teraz nikdy získať kladné K / D alebo čokoľvek .... Takže moja teória je, ak si u wana dobrá hra ... len ešte s hrou ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja cdrom Keeps Príchod a odchod o sebe? | blakey6 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 23.listopadu 2009 16:48 |
| Presťahovanie OS atď na nové HD | mrdaveyk | Všeobecné Software Chat | 9 | 20. januára 2009 16:04 |
| Ahoj, ktorí sa sťahujú na AZ z OH | metzger88 | Predstavte Yourself Tu | 5 | 25. novembra 2008 14:56 |
| Pohyblivé pozadie XP | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 5 | 8. máj 2008 13:59 |
| Thread Tools | |
| |