мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2009, 15:20
Мембер Гроуп

Default Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра!

Мој први прави је био онлине ФПС позив Дуты 4. Играо сам га доста и добио прилично добар у томе, ја онда престала због испита, празници, итд Онда сам Голубица у свет Цоунтерстрике Соурце и утврдили да је гамеплаы је много бржи и моћи ћете да умре само да је мало лакше. Након играјући ову игру, а затим чешће враћају на позив Дужности Открио сам да је моја реакција је била да је време много више него што се побољшане оних који будаласт покусавали убити.

И савет многих вани који траже вештина дати ову методу аго. (Оф цоуре мислим у свом слободно време ....... не желите да се било која живи уништене озбиљан гаминг; Д)

Возити
Old 4. Мар 2009, 04:19
Мембер Гроуп

Default Фаст Мовинг игара побољшава вештине за спорије се креће игра!

Мој први је био одметника ФПС га узели да убије сомоне доби, осим ако у глави има за циљ за који чак и тада је узео времена да се поштено умрети. Тако сам добио амазыинг код пуцања из снајпера на тамо. Тада сам се преселила у Цод4 и била сам страшно као у цод4 обзира на то где се он у својим хит их готово прву лице да почнете пуцати осваја ма где на телу. Имам стварно добар у овоме, а потом сам преселио у ЦСС и могу вам рећи да је већ био један од најбољих играча кад сам се преселила у овој игри, али кад сам преселио назад на цод4 и на тај начин усисан бадлеы и цоулднт убити аныонеи сада никада нису добили позитивне К / Д или ништа .... Дакле, ако је моја теорија у уана добити добар у игри ... само даље са игром ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мој Води Усељење у цдром и излаз сам по себи? блакеы6 Генерал Хардуаре Цхат 7 23. новембар 2009 16:48
Премештање на нови ОС етц ХД мрдавеык Уопштено Софтуаре Цхат 9 20 јануар 2009 16:04
Хеј тамо селе у АЗ из ОХ метзгер88 Увести Ыоурселф Овде 5 25 новембар 2008 14:56
Премјештање КСП Позадина асхмехта Уопштено Софтуаре Цхат 5 8 мај 2008 13:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц