az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Hızlı oyun Hareketli yavaş hareketli oyunlar için becerilerini geliştirir!

Reply

Konu Araçları
Old 3 Şubat 2009, 15:20
Üye Grubu

İlk düzgün çevrimiçi FPS of Duty 4 arama oldu. Bir sürü de oynadı ve oldukça da iyi var, O zaman sınav nedeniyle, tatiller vs Sonra counterstrike Kaynak dünyasına güvercin durdu ve Oyun çok hızlı ve ölebilir bulundu sadece biraz kolay. Daha sık bu oyunu oynamaya ve sonra Görev ve Arama için Benim tepki süresi çok daha fazla bu kim enayice beni öldürmeye çalıştı daha gelişmiş olduğunu gördüm dönen.

Bu yöntemi önce vermek beceri aramaya ben tavsiye orada çok. (Ki sizin boş zamanlarında ifade ....... coure tüm hayatını ciddi oyun ile yıkılmış D istemiyorum)

Sürmek
Old 4 Şubat 2009, 04:19
Üye Grubu

Benim ilk FPS bu sürece U da daha ölmeyi adil bir zaman aldı oraya gitmek amaçlı somone öldürmeye yaş aldı Renegade oldu. Ben üzerinde Sniping at amazying var. Sonra Taşınmış cod4 için ve i cod4 korkunç olarak bu doesnt meselesiydi nereye U ve neredeyse ilk kişi vücudun neresinde kazanma ateş başlatmak için onları çarptı. I got bu ve Sonra CSS ve i için ben anlarım taşındı iyi zaten en iyi oyuncuların ne zaman bu oyunu ancak taşındı Geri cod4 i taşındı çok badley I couldnt öldürmek anyonei şimdi olumlu asla sucked oldu Eğer U iyi bir oyun bu oyun ... sadece hala almak Wana benim teorik olarak Dolayısıyla K / D veya herhangi bir şey .... ...
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından