менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор!

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 лютого 2009, 15:20
Член групи

Мій перший належного FPS тут було Call Of Duty 4. Я грав його багато і отримали досить добре на це, я зупинився через іспиту, свята і т.д. Потім я пірнув у світі Counterstrike Source і виявили, що геймплей це набагато швидше, і ви можете померти, що просто трохи легше. Після цієї гри все частіше, а потім повертаються на заклик посаду я виявив, що моя реакція була, що набагато більш розширене, ніж у тих, хто безглуздо намагався вбити мене.

Я багато порад там навички, які прагнуть надати цьому методу тому. (З coure я маю на увазі ваш вільний час ....... Не хочу життя зруйнована серйозних ігор, D)

Вести машину
Old 4 лютого 2009, 04:19
Член групи

Мій перший FPS було Renegade віці він прийняв, щоб убити, якщо у somone спрямованої на голові, яка існує навіть тоді прийняв справедливе час помирати. Я взяв на amazying снайперів там. Потім я переїхав до Cod4 і я була жахливо, як в cod4 це не принципово, де і вразити їх своїм майже першим чоловіком, який почав стріляти перемоги там, де на тілі. Я отримав дуже хороший в цьому, а потім я переїхала в CSS, і я можу сказати вам, що я вже один з кращих гравців, коли я переїхав в цю гру, але коли я повернувся в cod4 я смоктав таким badley я Couldnt anyonei вбити тепер ніколи не отримати позитивний K / D або що-небудь .... Так що моя теорія, якщо у Ван отримати гарну в грі ... тільки ще з гри ...
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.