![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій перший належного FPS тут було Call Of Duty 4. Я грав його багато і отримали досить добре на це, я зупинився через іспиту, свята і т.д. Потім я пірнув у світі Counterstrike Source і виявили, що геймплей це набагато швидше, і ви можете померти, що просто трохи легше. Після цієї гри все частіше, а потім повертаються на заклик посаду я виявив, що моя реакція була, що набагато більш розширене, ніж у тих, хто безглуздо намагався вбити мене. Я багато порад там навички, які прагнуть надати цьому методу тому. (З coure я маю на увазі ваш вільний час ....... Не хочу життя зруйнована серйозних ігор, D) Вести машину |
|
| |||
| |||
| Мій перший FPS було Renegade віці він прийняв, щоб убити, якщо у somone спрямованої на голові, яка існує навіть тоді прийняв справедливе час помирати. Я взяв на amazying снайперів там. Потім я переїхав до Cod4 і я була жахливо, як в cod4 це не принципово, де і вразити їх своїм майже першим чоловіком, який почав стріляти перемоги там, де на тілі. Я отримав дуже хороший в цьому, а потім я переїхала в CSS, і я можу сказати вам, що я вже один з кращих гравців, коли я переїхав в цю гру, але коли я повернувся в cod4 я смоктав таким badley я Couldnt anyonei вбити тепер ніколи не отримати позитивний K / D або що-небудь .... Так що моя теорія, якщо у Ван отримати гарну в грі ... тільки ще з гри ... |