![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: Любими Gaming система? | |||
| PC. |
|
16 | 69,57% |
| Xbox 360. |
|
6 | 26,09% |
| Wii. |
|
1 | 4,35% |
| Ps3. |
|
5 | 21,74% |
| Друг. (Coment ако други) |
|
1 | 4,35% |
| Варианти анкета. Гласоподаватели: 23. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти на всички,
Заглавието казва всичко. Ще започнете от любимите ми игри трябва да бъде "GuitarHero Aerosmith / Супер Марио Брадърс". И любимата ми игрални системи ще бъде "Xbox 360/NES" Какво ще кажеш ти? |
|
|
|||
|
|||
|
PC. Ако запазите нагоре, аз може би се Xbox 360, но би предпочел да надстроите компютъра ми. Може да Xbox иначе, защото там се говори, че не много нови игри, които идат върху компютъра. Игри като Скорости на войната 2.
Очевидно това не ще бъде публикувано на PC заради pirating ...
|
|||
|
|||
|
360 си струва да се
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз не rearly конзоли като себе си, така че аз избрах компютри по целия път
|
|||
|
|||
|
Моите болки в гърба, когато игра за PC: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие имате нещо много лошо с настройка или нещо тогава, аз имам хубаво удобен кожен стол, който може да променя височината и т.н., така че можете да настроите така, че е перфектно, така че аз съм винаги добре. Но да, това вероятно не е удобен като хубаво диван
|
|
|
|||
|
|||
|
Там е мястото, където съм ще има, аз имам един стар евтин deskchair любезното бихте намерите в училище: (.
Изглежда, че не тези, в Wii, аз не обичам много много по себе си .. Аз чувствам, че това е спущаха от Nintendo. |
|
|
|||
|
|||
|
Дали тя просто ме, или са процентите наред? 60% PC, Xbox 20%, 20% PS3, 20% Други. 120%? Наистина, Wii, не е толкова добра. Аз бях той изигра най приятелите ми къща. Единственото нещо, което ми харесва в него е, че можете да получите люлка администратора много в някои игри.
|
|||
|
|||
|
Това е така, защото бихте могли да изберете повече от 1 нещо, така че 1 глас е 20% (в момента), така че ако някой гласове за 2 неща, всеки получи 20%
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз гласуваха за 360 & друга, това е сигурно защо.
|