![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Oblíbený Herní systém? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Jiný. (Pokud Coment Ostatní) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 23. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Nadpis říká vše. I'll začátku, můj oblíbený hry má být 'GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers'. A můj oblíbený herní systémy by měly být 'Xbox 360/NES' A co vy? |
|
| |||
| |||
| PC. Pokud si uložit až budu moci zřejmě dostane Xbox 360, ale raději upgrade počítače. Xbox mohli dostat tak jako tak, protože je mluvit, že ne mnoho nových her, přichází na PC. Hry, jako Gears of War 2. Zřejmě je to nebude propuštěn na PC kvůli pirátství ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Na 360 stojí za to dostává |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't rearly konzolí, jako já, tak jsem si vybral PC celou cestu
| |||
| |||
| Moje záda bolesti i když hra na PC: ( |
|
| |||
| |||
| Ty mají mnohem něco s vaším nastavením, nebo něco, tak jsem dostal pěkný pohodlný kožené křeslo, které může měnit výšku apod., takže si můžete upravit tak, že je to dokonalé, a tak jsem vždy v pohodě. Ale ano, je to zřejmě není tak pohodlný jako pěkný pohovka |
|
| |||
| |||
| Tam, kde se budu mýlit, jsem starý levný deskchair druh byste najít ve škole: (. Vypadá to, že žádný z nich do Wii, i to velmi nerad sám .. Mám pocit, že to byl rozestřete od Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Je to jen mně, nebo jsou procentní špatně? 60% PC, Xbox 20%, 20%, PS3, 20% ostatní. 120%? Ano, Wii, není v tom, že dobře. Já jsem to hrál na moji přátelé domu. Jediná věc se mi líbí asi je, že se dostanete do houpačka správce hodně v některých hrách.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Je to proto, že byste mohli vybrat více než 1 věc, takže 1 hlasování je o 20% (na chvíli), takže pokud někdo hlasování na 2 věci, každý si 20% |
|
| |||
| |||
| Já hlasovala pro 360 a další, to je pravděpodobně důvod, proč. |