![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Αγαπημένη Gaming System? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Άλλος. (Αν Coment Άλλες) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Ψηφίσαντες: 23. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, Ο τίτλος τα λέει όλα. Θα ξεκινήσετε από τα αγαπημένα μου παιχνίδια πρέπει να είναι "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers". Και το αγαπημένο μου συστήματα παιχνιδιών που θα είναι το "Xbox 360/NES" Εσείς; |
|
| |||
| |||
| PC. Αν αποθηκεύσετε μέχρι, ίσως μπορώ να πάρετε μια κονσόλα Xbox 360, αλλά μάλλον θα αναβαθμίσουν τον υπολογιστή μου. Ούτως ή άλλως θα μπορούσαν να λάβουν Xbox, γιατί γίνεται λόγος ότι δεν είναι πολλά νέα παιχνίδια που έρχονται σε υπολογιστή. Παιχνίδια όπως το Gears of War 2. Προφανώς δεν θα κυκλοφορήσει για PC, λόγω της πειρατείας ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Το 360 αξίζει να |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν rearly κονσόλες όπως και εγώ, γι 'αυτό επέλεξε τον τρόπο όλα τα PC
| |||
| |||
| Πίσω μου όταν άλγη i παιχνίδι σε PC: ( |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε πολύ έχουν κάποιο πρόβλημα με την εγκατάστασή σας ή κάτι τότε, έχω ένα ωραίο δέρμα comfy καρέκλα που μπορεί να αλλάξει ύψη κτλ, ώστε να μπορώ να προσαρμοστεί ώστε να είναι τέλειο, έτσι είμαι πάντα εντάξει. Αλλά ναι, είναι πιθανόν να μην όπως comfy ως ένα ωραίο καναπέ |
|
| |||
| |||
| Εκεί είναι που έχω πάει καλά, έχω μια παλιά φτηνή deskchair το είδος που έχετε βρει στο σχολείο: (. Φαίνεται ότι σε αυτές δεν το Wii, θ αρέσει πάρα πολύ τον εαυτό μου .. Πιστεύω ότι ήταν μια απογοητευθεί από την Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Είναι απλώς μου, ή τα ποσοστά είναι λάθος; 60% PC, Xbox 20%, 20% PS3, 20% Άλλα. 120%; Yea, Wii, ότι δεν είναι καλή. Έχω παίξει σε φίλων μου σπίτι. Το μόνο πράγμα που μου αρέσει είναι ότι έχετε να περάσει ο υπεύθυνος πολλά σε μερικά παιχνίδια.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Είναι επειδή μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από 1 το πράγμα, οπότε 1 ψήφος είναι 20% (επί του παρόντος), έτσι ώστε αν κάποιος ψήφοι για 2 πράγματα, κάθε get 20% |
|
| |||
| |||
| Ψήφισα για 360 και άλλα, που είναι πιθανώς ο λόγος. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 28 Μαρ 2009 15:39 |
| Αγαπημένη συσκευή USB; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:29 |
| Νέο σύστημα gaming | phoeniximportersuk | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 4 Απρ 2008 00:34 |
| Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος, πριν να αγοράσουν το παιχνίδι. | Jase123 | PC & Console Gaming | 1 | 19 Οκτ 2007 07:44 |
| Αγαπημένη Broswer; | Elite Techs | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 13 Σεπ 2006 16:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |