![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Kedvenc Gaming rendszer? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4,35% |
| Ps3. | | 5 | 21,74% |
| Más. (Ha coment Egyéb) | | 1 | 4,35% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 23. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, A cím azt mondja, minden. Majd kezdetét, A kedvenc játékok is, hogy "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers. És a kedvenc játékokhoz rendszer lenne a "Xbox 360/NES" Hogy van ez? |
|
| |||
| |||
| PC. Ha mentse fel, azt valószínűleg egy Xbox 360, de inkább frissítést a számítógépet. Lehet, hogy az Xbox amúgy is, mert ott is beszélni, hogy nem sok új játékok jönnek ki PC. Játékok, mint a Gears of War 2. Úgy látszik ez nem megy fel PC kalózkodás miatt ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| A 360 Érdemes getting |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem rearly mint konzol magam, úgyhogy úgy döntött, hogy az összes PC
| |||
| |||
| A hátam fáj, amikor egy PC játék: ( |
|
| |||
| |||
| Ön mennyi van valami baja van a beállítás, vagy valami, akkor, van egy szép bőr kényelmes székbe, amely megváltoztathatja magasságértékek stb, így lehet beállítani azt, hogy tökéletes, így én vagyok mindig jól. De igen, ez valószínűleg nem olyan kényelmes, mint egy szép kanapé |
|
| |||
| |||
| Nincs hova megyek rossz, nekem van egy régi deskchair olcsó az a fajta, amit talál az iskolában: (. Úgy tûnik, nem is a Wii, i ellenszenv ez nagyon magam .. Úgy érzem, hogy engedje le a Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Is it just me, vagy a százalékokat baj? 60%-os PC-hez, 20% Xbox, 20%-os PS3, 20% egyéb. 120%? Igen, Wii, nem is olyan jó. Én játszottam azt barátaim házában. Az egyetlen dolog, amit róla, mint az, hogy Önnek, hogy üsse az adatkezelő sokat néhány játékot.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Ez azért van, mert akkor lehet választani több mint 1 dolog, hogy 1 szavazat 20%-os (pillanatnyilag), hogy ha valaki igen szavazattal, 2 dolgot, hogy minden 20% |
|
| |||
| |||
| Én szavazott a 360 és más, ez valószínűleg miért. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kedvenc operációs rendszer? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 39 | 28. március 2009 15:39 |
| Kedvenc USB eszközt? | KanoakaVirus | Általános fémáru Chat | 2 | 3. december 2008 13:29 |
| Új gaming rendszer | phoeniximportersuk | Általános fémáru Chat | 12 | 4. április 2008 00:34 |
| Ellenőrizze rendszerkövetelményeknek mielőtt megveszik a játékot. | Jase123 | PC és konzol játékok | 1 | 19. október 2007 07:44 |
| Kedvenc Broswer? | Elite Techs | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 13 Sep 2006 16:49 |
| Téma eszközök | |
| |