![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם הכותרת אומרת הכל. אני יהיה התחלה של, האהוב עלי משחקים צריך להיות 'GuitarHero Aerosmith / האחים סופר מריו'. המשחקים שלי המועדפות מערכות תהיה 'Xbox 360/NES' מה איתך? |
|
| |||
| |||
| המחשב. אם אני חוסך למעלה, כנראה אני יכול לקבל Xbox 360, אבל מעדיפים לשדרג את המחשב שלי. Xbox עשוי לקבל בכל זאת, משום שאין לדבר כי לא הרבה משחקים חדשים הם יוצאים ב-PC. משחקים כמו Gears of War 2. כנראה שזה לא הולך לשחרר על המחשב בגלל pirating ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| ה 360 שווה להגיע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא rearly כמו consoles עצמי, לכן בחרתי המחשב כל הדרך
| |||
| |||
| Aches הגב שלי כאשר אני משחק במחשב: ( |
|
| |||
| |||
| יש לך הרבה משהו לא בסדר עם את תוכנית ההתקנה או משהו אחר כך, I've got a nice Comfy כסא עור שיכולות לשנות גבהים וכו ', אז אני יכול לשנות את זה כך מושלם, אז אני תמיד בסדר. אבל כן, זה כנראה לא כמו Comfy יפה כמו ספה |
|
| |||
| |||
| יש לאן אני הולך לא בסדר, יש לי ישן זול deskchair סוג אתה מעוניין למצוא בבית הספר: (. לא נראה כמו אלה לתוך Wii, אני לא אוהב אותה מאוד בעצמי .. אני מרגיש שזה היה להוריד מ Nintendo. |
|
| |||
| |||
| האם זה רק אני, או את אחוזי הלא נכון? 60% PC, Xbox 20%, 20% PS3, 20% אחרים. 120%? כן, Wii, לא כל כך טוב. אני כבר שיחק אותו החברים שלי מהבית. הדבר היחיד שאני אוהב על זה כי היא תגיע להשתמט Controller הרבה בכמה משחקים.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| זה כי אתה יכול לבחור יותר דבר 1, 1, כדי להצביע הוא 20% (בשלב זה), אז אם מישהו קולות של 2 דברים, כל אחד מקבל 20% |
|
| |||
| |||
| אני & 360 הצביעו עבור אחרים, זה כנראה הסיבה. |