![]() |
| |||||||
|
| View Poll Results: Favorite Gaming sistēma? | |||
| PC. | | 16 | 69,57% |
| Xbox 360. | | 6 | 26,09% |
| Wii. | | 1 | 4.35% |
| PS3. | | 5 | 21,74% |
| Cits. (Coment Ja Other) | | 1 | 4.35% |
| Multiple Choice Poll. Balsotāji: 23. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey all, Virsraksts izsaka visu. Es sākumā, my favorite games, ir jābūt "GuitarHero Aerosmith / Super Mario Brothers". Un mans mīļākais spēļu sistēmām būtu "Xbox 360/NES" How about you? |
|
| |||
| |||
| PC. Ja es ietaupīt, es varu, iespējams iegūt Xbox 360, bet drīzāk uzlabot manu datoru. Var saņemt Xbox anyway, jo ir runāt, ka nav daudz jaunas spēles iznāks uz PC. Spēles, piemēram, Gears of War 2. Acīmredzami, ka nebūs atbrīvoti PC, jo pirātisms ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| 360 ir vērts kļūst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav rearly kā konsolēm sevi, tāpēc es izvēlējos PC visu ceļu
| |||
| |||
| Muguras sāpes, kad es spēli uz pc: ( |
|
| |||
| |||
| Jums daudz ir kaut kas nav kārtībā ar savu setup vai kaut ko tam, esmu ieguvis jauku comfy ādas krēsls, kas var mainīt augstumu utt, lai es varētu pielāgot tā, lai tā ir perfekta, tāpēc es esmu vienmēr labi. Bet jā, tas droši vien nav tik comfy kā jauku dīvāns |
|
| |||
| |||
| Nav kur es esmu, kas nepareizi, es esmu vecs lēti deskchair ko jūs vēlaties atrast skolu: (. Ārējais izskats nav spēkā Wii tiem, man nepatīk tas ļoti pats .. Es jūtos tā bija nolaist no Nintendo. |
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai man, vai procenti nepareizi? 60% PC, 20%, Xbox, 20% PS3, 20%, Citi. 120%? Jā, Wii, nav tik labs. Es esmu spēlējis tā manu draugu namā. Vienīgais, kas man patīk tas, ka jums ir šūpoles kontrolieris daudz dažas spēles.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Tas ir tāpēc, ka jūs varat izvēlēties vairāk nekā 1 lieta, tāpēc 1 vote ir 20% (šobrīd), tāpēc, ja kāds balsīm par 2 lietām, katra iegūtu 20% |
|
| |||
| |||
| Es balsoju par 360 un citi, tas ir iespējams, kāpēc. |
![]() |
|
| Bookmarks |